Бейонсе і Джей Зі відправляться в спільний гастрольний тур

Бейонсе і Джей Зі анонсували спільне концертне турне під назвою OTR II. У Instagram співачки з’явився спільний чорно-білий знімок з її чоловіком, який свідчить про майбутні гастролі, а на сайті вже відкрита попередня реєстрація фанатів для замовлення квитків.

Тур по 15 містам Британії та Європи стартує 6 червня в Кардіффі, столиці Уельсу. А потім продовжиться ще по 21 місту в Північній Америці, розпочавшись 25 липня в Клівленді. В останній раз Бейонсе і Джей Зі гастролювали удвох в 2014 році: їх тур On The Road тривав шість тижнів і дозволив заробити парі 109 мільйонів доларів. Крім того, Джей Зі виходив на сцену разом з дружиною на фінальному концерті її туру Lemonade в Нью-Джерсі в вересні 2016 року.

Нагадаємо, в минулому році у пари народилися близнюки Румі і Сер, а крім того вони виховують старшу дочку, шестирічну Блу Айві. Цілком ймовірно, що діти приєднаються до батьків під час гастролей разом зі своїми нянями. Тим більше, що тур припадає на літо, коли у Блу Айві будуть канікули в школі.

Поділись


Новини партнерів