Нічого краще не збагачує наш мозок, як читання книг. У повсякденному житті не обійтись без літератури: посібники з навчальних дисциплін, дитячі книжки для розвитку дитини, історичні художні романи для вечірнього проведення часу. З розвитком інтернет технологій, люди почали рідше заходити до книжкового магазину. На зміну книжкам приходять соціальні мережі з читанням блогів чи новин.

booklya.ua − це Ваш персональний книжковий інтернет магазин, де можна придбати цікаву літературу на будь-який смак, а також купити корисні товари для дітей. Великий літературний асортимент дозволяє підібрати книгу для щоденного читання чи на подарунок. Зручна форма пошуку та розподілення товарів за категоріями дозволяють швидко вибрати потрібну книгу та оформити замовлення прямо на сайті.

Асортимент на booklya.ua

  • Дитячі книжки для малят та школярів: казки, енциклопедії, розвиваюча література, навчальні посібники, словники, книжки на іноземній мові − англійській, французькій, німецькій, італійській, іспанській, шведській мовах.
  • Подарункові видання книг з історії, філософії, художньої літератури, багатотомні зібрання ті ін.
  • Бізнес література по підприємництву, рекламі, менеджменту, економіці, праву, фінансам, торговельним відносинам та ін. Тут можна переглянути перелік актуальних корисних книг про бізнес.
  • Література по вихованню та розвитку дітей, корисні поради для батьків, що чекають на дитину.
  • Періодичні видання − журнали з кулінарії, про економіку, історію, психологію.
  • Набори для творчості: малювання, ліпка пластиліном, настільні ігри вікторини.
  • Нехудожня література − комп’ютерна, медична, технічна тематика. Книги про мистецтво, релігію, іностранні мови, подорожі та ін.
  • Художня література: історичні, детективні, любовні романи, біографії, поезія, проза, зарубіжна, українська та молодіжна література.

На сайті представлений великий розділ з дитячими товарами, де можна придбати необхідні речі для розвитку та виховання дитини: шкільні атрибути, іграшки, засоби гігієни для немовлят та ін.

Обирай улюблену літературу з booklya.ua

Якщо у Вас не залишилося ідей для подарунку, то у інтернет магазині booklya.ua завжди можна вибрати універсальний та оригінальний варіант − книгу. Тут можна ознайомитися з підбірками книг на різну на тематику для подарунку.

Різноманіття товарів дозволяє вибрати цікавий подарунок для дітей. Настільна гра з улюбленими героями, набір юного хіміка чи цікава пригодницька книга завжди будуть актуальними для хлопця. Для дівчинки підійдуть набори для творчості: з вишивання, створення власних парфумів, випічки, прикрас та ін.

Інтернет магазин booklya.ua пропонує товари за приємними цінами, у розділі РОЗПРОДАЖ Ви можете придбати товари зі знижкою 20%, а при замовленні на суму від 250 грн, отримати безкоштовну доставку.