За останні кілька років стало дуже важливим правильно та цікаво оформити весілля. Прийоми і ходи, що застосовуються весільними професіоналами, зробили якісний стрибок, тому весілля сьогодні дуже сильно відрізняються від весіль, які проходили 5-6 років тому. Наразі ми все більше уваги приділяємо дрібницям, з яких складається загальна картина свята, тому що саме ці деталі розповідають історію нареченого і нареченої. Оригінальні ідеї та аксесуари для декору ви можете замовити на сайті https://100form.com.ua/bukvy-dlya-svadby, саме вони допоможуть зробити ваше свято цікавим та неперевершеним. Індивідуальність – головна тенденція весіль нового часу. Для того, щоб оформити весілля і створити декор, що відображає ваш характер, дотримуйтесь цих кроків – все дуже просто!

Стиль пари

Впевненість – найголовніше, що ви повинні відчувати при оформленні вашого свята. Впевненість в тому, що саме цей стиль відображає ваші уподобання і найкращим чином представляє вас. Проте багато пар відчувають складності при виборі якогось єдиного стилю, розриваючись між декількома варіантами. Однак необхідно, щоб ви визначилися з особистими уподобаннями, на основі яких потім можна буде вибудувати єдиний стиль для весілля. Найоптимальніший варіант буде десь посередині, але треба бути готовими до компромісів!

Хоча при виборі стилю вам можуть допомогти професіонали – декоратор або весільний організатор – ви повинні бути впевнені, що обираєте концепцію весілля, відштовхуючись від ваших уподобань, а не під впливом трендів і моди, які іноді можуть відвести в сторону від індивідуальних переваг.

Будьте обережні також з впливом друзів і родичів, тому що, як відомо, скільки людей, стільки думок. Не дозволяйте збити вас з думки, будьте чесними з самими собою і вибирайте стиль, який підходить саме вам.

Майданчик і територія

Звичайно, вибір майданчика для весілля обумовлений вашим стилем, але жоден простір не зможе відповідати вашим задумам на 100%, тому обраний стиль завжди трохи підлаштовується під інтер’єр. Але тим не менше спеціалісти підкреслюють, що інтер’єр і декор залу повинні бути гармонійними. Наприклад, якщо на столах присутні класичні розкішні композиції, то інтер’єр в сільському стилі не зовсім відповідатиме декору. Гармонія повинна бути не тільки в стилі декорацій, але також і в колірному рішенні: колір весільного оформлення повинен поєднуватися з кольором майданчику для банкету і/або виїзної реєстрації. Якщо ви вже вибрали майданчик, то необхідно використовувати ті відтінки ваших улюблених кольорів, які добре поєднуються з інтер’єром.

Навколишня територія теж впливає на весільне оформлення, адже весілля на відкритому повітрі за містом і весілля в місті – два різних свята зі своїми правилами. Міське весілля дає можливість для експериментів, наприклад, індустріального стилю. У той час, як весілля за містом дає можливість для більш європейською весілля з довгими загальними столами, пастельними відтінками, де пейзаж відіграє роль натуральних декорацій. Однак, це зовсім не означає, що за містом добре виглядає тільки стиль рустік – професіонали відзначають, що він вже порядком застарів, але залишив після себе прагнення до натуральності. У супроводі приємного локального освітлення – ламп Едісона, свічок або невеликих ліхтариків – ваше весілля стане одним з найзатишніших і стильних свят для вас та ваших гостей.

Пора року

Так само, як і майданчик, на оформлення впливає і пора року. Наприклад, для любителів скандинавського стилю і тих, хто хоче включити в оформлення хвою, найкраще підійде зима – саме в цей час таке оформлення буде виглядати найбільш органічно.

Сезон завжди задає тон в оформленні не тільки кольором, але і флористикою. Спеціалісти вважають виграшним використання сезонних рослин не просто в квітковому оформленні весілля, але в букеті нареченої. Наприклад, для осіннього весілля буде актуально використати такі «природні багатства», як ягоди горобини, шипшини, глід . Для сміливих – додатково в хід йдуть сезонні фрукти, яскраве осіннє листя і трави. Взимку можна використати сухоцвіт, шишки, хвою або пухнасте суцвіття бавовни. Стовідсотковий тренд серед літніх букетів – польові квіти.

Фахівці

Тим, кого ви наймаєте для допомоги в організації свята, ви повинні довіряти, як самим собі, тому чітко уявляйте, як працює ваш фахівець і скільки свободи у вас буде в підготовці до вашого великого дня. Весільний організатор може повністю звільнити вас від підготовки до весілля, взявши на себе всі турботи, але якщо вам це не підходить, знайдіть оптимальний для вас режим роботи і фахівця, який буде готовий працювати з вами в тому ж темпі. Не забудьте також і про особисті характеристики фахівців – наприклад, флориста, – адже вам повинно бути приємно працювати з цією людиною.

Бюджет

Як тільки ви склали чітке уявлення про те, як хочете оформити весілля, а також про те, хто з професіоналів підходить вам найкраще, вам потрібно буде провести відбір тих постачальників, які вкладаються в рамки вашого бюджету.

Сьогодні дуже популярними стали елементи DIY ( зроби сам, від англ. Do it yourself ), що не тільки допомагає відбити індивідуальність пари і надає більш затишну атмосферу, але також дозволяє істотно скоротити бюджет.

Якщо ж економічний аспект вас не турбує і бюджет не обмежений, прислухайтеся до порад професіоналів, щоб не впасти в несмак через велику кількість вибору – професіонали зможуть витримати весілля в рамках обраного вами стилю.

Слухайте своє серце, вибирайте кращих професіоналів і нехай ваше весілля стане віддзеркаленням вашої пари.