Ринок витратних матеріалів сьогодні затоплений підробленою продукцією. Багато компаній і фірм, в прагненні заощадити купують картриджі сумнівного виробництва, а потім нарікають на низьку якість друку, сірий фон, смужки і інші вади, що з’являються на документах. Але ж справжня техніка, із застосуванням оригінальних картриджів гарантує бездоганний друк і тривалу безперебійну роботу принтера. Ось чому важливо знати, як відрізняти контрафакт від оригінальної продукції та купувати картриджі лише у перевірених магазинах. Наприклад за посиланням https://p.ua/buy-xerox_cartridges/ ви можете знайти широкий асортимент якісних картриджів за доступною ціною.

Що стосується картриджів Xerox, визначити оригінальність продукції не складе труднощів, якщо знати ті особливості, якими володіють справжні витратні матеріали від Xerox.

Як відрізнити підробку від оригіналу? Вивчаємо картриджі Xerox

Кожен картридж Xerox має унікальний серійний номер, який обов’язково друкується на поверхні коробки. Щоб підробити ці цифри було неможливо, вони наносяться на спеціальну плівку, що клеїться, з голограмною основою. На цій плівці також нанесено штрих код товару, найменування бренду Xerox і його логотип. При обертанні коробки під різними кутами, споживачеві будуть показуватися і інші елементи наклейки: написи «Original», «Genuine», «Veritable», що також є свідченням оригінальності картриджа.

Оригінальні і підроблені картриджі Xerox: в чому відмінності?

Варто насторожитися, якщо на упаковці пристрою нечітко видно серійний номер або він зовсім затертий, якщо коробка пом’ята, написи і назви нечіткі, розпливчасті. Також необхідно насторожитися, якщо стікер з написами пошкоджений або взагалі відсутній. Всі перераховані вище ознаки належать підробкам або контрафакту.

Якщо ви купуєте картридж у серйозній компанії, то всю необхідну інформацію для перевірки справжності вам допоможе отримати менеджер. Якщо ви вже придбали картридж і з якої-небудь причини він вам не потрібний або не буде використаний, ви можете його продати, або повернути. Скупка картриджів Xerox гарантує вам повернення витрачених на придбання засобів, а також позбавить вас від проблеми з утилізацією витратних матеріалів. Важливо, щоб термін придатності картриджа був не закінченим, а виробництво – оригінальним. Якщо ви сумніваєтеся в придбаному картриджі, зверніться до менеджерів магазину, вони допоможуть встановити оригінал це чи підробка. Інтернет магазин P.ua  – купуй та друкуй!