3 напої, які допоможуть схуднути та покращити сон

Скинути зайві кілограми непросто. Потрібне правильне харчування, регулярні фізичні вправи, а також багато терпіння, аби досягнути гарних результатів. Однак, існують способи прискорити зниження ваги, пише Жіночий світ з посиланням на ETimes.

Поганий сон часто пов’язують зі збільшенням ваги, гормональними дисбалансами та багатьма іншими проблемами зі здоров’ям. Гарний нічний сон просто необхідний для ефективного схуднення та закріплення результатів. Ось декілька напоїв, які допоможуть вам краще спати та прискорять ваше схуднення:

Чай з ромашки. Чашка гарячого ромашкового чаю стимулює вироблення гліцину, який має м’яку заспокійливу дію. Також він підвищує температуру тіла та допомагає знизити рівень глюкози в крові, що прискорює схуднення.

Кефір. Кефір багатий на пробіотики, які збільшують кількість здорових бактерій в кишечнику і покращують травлення. Це підвищує ефективність засвоєння організмом вітамінів, мінералів та інших поживних речовин. Дослідження, опубліковане в British Journal of Sports Medicine, показало, що кефір допомагає краще спати та збільшує ефективність фізичних вправ.

Чай з пажитника. Насіння пажитника надзвичайно багате на різні поживні речовини. Воно дуже корисне для травлення і допомагає прискорити процес спалювання жиру. Насіння пажитника багате на антиоксиданти, а також має  протизапальні властивості.

Поділись


Новини партнерів