Диспорт – препарат, який широко відомий завдяки естетичній медицині. У процедурах корекції глибоких зморшок йому немає рівних. Але є й інші області, де застосування цього препарату зможе показати вагому користь.

Для зручної ходьби на каблуках

До застосування препарату прибігають для зняття зайвої напруги з ніг, що украй важливо для тих, хто багато і часто ходить на каблуках.

Корекція мімічних зморшок

Це найбільш важлива сфера, де диспорт показує добрі результати. Після уколу відбувається блокування м’язів в ділянці з найрухливішою мімікою. За відсутності м’язового скорочення на шкірі перестають утворюватися заломи, а наявні зморшки або стають менше, або повністю зникають.

Зменшення спазмів м’язів

Лікувальний ефект препарату допомагає людям, що страждають нервовим тиком, судомами шиї, очей і щелепи.

Ін’єкції від пітливості

Уколи в область пахвових западин, ступень або долонь дозволяють блокувати імпульс, який передається потовим залозам. В результаті прості ін’єкції допомагають розв’язати проблему пітливості на строк до 8 місяців.

Для підтяжки грудей

При підшкірному введенні препарату можна добитися збільшення об’ємів бюста і його підтяжки. Частенько така процедура поєднується з ін’єкційним введенням гіалуронової кислоти.

Диспорт – препарат, який вже давно відомий в естетичній медицині та зарекомендував себе з позитивного боку. Головне в отриманні тільки позитивного результату від ін’єкцій – вибір надійного фахівця, який ретельно оцінить стан пацієнта, підбере правильне дозування препарату і виконає все за правилами. Процедури із застосуванням диспорту пропонує “Клініка пластичної косметичної хірургії”. Ми використовуємо сертифіковані препарати, клініка обладнана усім необхідним і має в розпорядженні широкий штат досвідчених фахівців.