Трендові джинсові куртки осені 2020 року

Трендові джинсові куртки осені 2020 року

З написами і однотонні, гіпероб’ємні і з поясом, укорочені і подовжені – у цій статті ми розповімо вам про найактуальніші жакети з деніму, які виручать ранньої осені.

Джинсова куртка – модна константа жіночого гардеробу. Ранньою осінню жакет з деніму користується особливою популярністю, оскільки в прохолодні дні його можна носити замість тренчу або вітровки. У новому сезоні дизайнери не обмежують нас – в моді всі фасони і кольори, від класичних джинсовок кольору індиго, які можна знайти в кожній колекції Levi’s, до оригінальних моделей з написами, картинками і заклепками.

Напередодні осіннього шопінгу ми пропонуємо вашій увазі найяскравіші моделі джинсових курток, які ви будете носити і на роботу, і на ультрамодні вечірки.

Джинсові куртки оверсайз

Гіпероб’єм залишається в числі модних трендів осені 2020-го, а значить, джинсова куртка оверсайз буде індикатором вашої модної обізнаності. Приклад беріть з блогерів – вони носять джинсовки з гардеробу бойфренда з легінсами і грубими черевиками, міні-спідницями і кросівками, а також з брюками з леопардовим принтом, доповнюючи образ спортивною бейсболкою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 💫 ANNA WINCK 💫 (@annawinck)

Класична джинсова куртка

Класична джінсовка блакитного, синього або чорного кольору ідеально підійде тим, хто цінує в одязі багатофункціональність. Восени 2020-го поєднуйте таку куртку з діловими брюками або спідницями-олівцями. А вищим пілотажем стане джинсовий тотал-лук з різними відтінками деніму.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Loulou De Saison – Chloé (@louloudesaison)

Джинсова куртка з написами і логотипами

Для багатьох дизайнерів джинсові куртки сьогодні – це предмет мистецтва. Модельєри прикрашають жакети з деніму різними малюнками, заклепками і графіті. Також восени 2020-го радимо придивитися до моделей в техніці петчворк – вони неймовірно популярні. А для тих, хто любить підкреслити свою причетність до бренду, є джинсовки з логотипами.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Укорочені джинсовки

Поява в арсеналі дівчат штанів і спідниць з високою талією породила бум на укорочені топи, блузи та кардигани. Джинсові куртки не стали винятком. Восени 2020-го укорочені жакети з деніму – в списку найбільш актуальних речей. Якщо ви жадаєте модних експериментів, цей варіант для вас.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BRIANNA KNOPF (@briknopf)

Джинсова куртка в смужку

Ще один спосіб виділитися з натовпу – одягнути джинсовий жакет в смужку. Він візуально витягне силует і зробить образ трохи строгішим. З чим носити? З будь-якою річчю з базового гардеробу – від светрів і водолазок до білих сорочок і чорних брюк.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от EMILIA SILBERG (@emiliasilberg)

Джинсовка з кольорового деніму

Кольоровий денім можна носити не тільки влітку, в холодну пору року він також може стати вірним компаньйоном. Восени 2020-го робіть ставку на теплу кольорову гаму – всі відтінки оранжевого, жовтого і коричневого, а також глибокі зелені тони.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от brit harvey 🍒🍒🦋🦋🌈🌈🍓🍓👽👽☁️☁️🍭🍭💚💚 (@brit_harvey)

Джинсовий жакет з поясом

Джинсовий жакет з поясом, що підкреслює талію, носять багато відомих героїнь хронік стритстайлу. По-перше, він робить образ більш елегантним, а по-друге, гармонійно виглядає навіть на званій вечері в дуеті з коктейльних сукнею.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SOFIA BOMAN (@sofiaboman)

Читайте більше: 11 пар трендового жіночого взуття на ранню осінь



Новини партнерів