Треди осені 2020: що краще носити у цьому сезоні

Треди осені 2020: що краще носити у цьому сезоні

Осінь вже зовсім скоро, але ти до сих пір не знаєш, що одягати або купувати? Тоді сьогодні ми розповімо на що потрібно звернути свою увагу цієї осені.

Оверсайз

Це не зовсім той оверсайз, яким зараз шалено захоплюються підлітки, мова йде про ті речі які залишають між тканиною і вашою шкірою невелику кількість повітря. Це можуть бути шикарні джемпери, пальто або жакети.

Сіре чоловіче пальто

Саме пальто призначене для жінок, але виконане в чоловічому стилі. Важке, довге, вільне – так його можна описати. Поєднувати можна з грубими черевиками на твердій підошві, які до речі були в моді восени 2019 і до сих пір користуються попитом. Так само під нього добре підуть кросівки або кеди, в якійсь статті ми вже писали, що вони підійдуть під будь-який образ, ну або ж поєднуйте пальто з граціозними каблуками.

сіре пальто

Тренчкот

Базова річ вашого гардеробу на осінь.Тренчкот може стати яскравою частиною вашого образу в дощовий день. Його також можна доповнити яскравою сумкою або шарфом, кросівками або грубими черевиками і повсякденними джинсами, дерзайте!

тренчкот

Светри

Светр був, є і буде в моді, як найпрактичніша річ восени і не тільки, в прохолодну погоду це саме те, що потрібно. Джемпер з округлим вирізом, светр з подібним вирізом, оверсайз, трикотажні, подовжені, в’язані. Саме ці моделі зараз вибрати найкраще, вони можуть бути і пухнастими і строгими, сірими і жовтими.

светр

Клітинка

Картате пальто, кардиган, брюки, сумка. Просто, але стильно. Експериментуйте з поєднанням, спробуйте щось неординарне. Наприклад білу сорочку з білими джинсами, картатим пальто і каблуками. Або ж звичайними темно-синіми джинсами, картатим кардиганом і строгими черевиками.

клітинка
Читайте також: Антитренди жіночого гардеробу: осінь 2020

Поділись


Новини партнерів