Топ-10 стильних суконь на осінь 2020

Топ-10 стильних суконь на осінь 2020

Кожна дівчина знає, що правильно підібрана сукня може кардинально змінити зовнішність, а іноді перетворити вас на принцесу.

У сучасному світі, за умови постійного руху, потрібно підбирати не тільки красиві, але й зручні варіанти. Одноразові вечірні сукні неактуальні, один раз одягнете – років 10 провисить в шафі. Тому, для тих же свят, краще вибрати звичайну ссукню, але обіграти її аксесуарами, зробити укладку і макіяж – ось вам і ошатний образ.

Лаконічна сукня в нюдовому відтінку прослужить вам вірою і правдою не один сезон. Така сукня стане в нагоді не тільки на кожен день, змінивши пояс на більш яскравий і взуття, можна сміливо йти на побачення, на будь-який захід і т.д.

Приталений варіант з широкою спідницею трохи нижче коліна підійде для осіннього періоду просто ідеально.

приталена сукня

Хочете яскравого і зухвалого образу? Вибирайте варіанти з яскравим принтом, додайте шкіряну куртку-косуху і грубі черевики, наряд буде дуже самодостатнім і актуальним.
Більш жіночно така сукня буде виглядати з пальто в класичному стилі і високими чобітьми або ботильйонами.

сукня з яскравим принтом

Одяг, а особливо сукні зі шкіри та екошкіри неймовірно популярні на подіумах відомих дизайнерів, у багатьох магазинів бюджетних брендів можна знайти схожі варіанти.
Асиметрія – це те, що виділить вас з натовпу. Під такий сарафан краще одягти однотонну сорочку або блузу без будь-якого декору, тому що сарафан і так яскравий.

шкіряна сукня

Фантастичний крій, який підійде практично будь-який красуні. Дуже об’ємні рукави, які перекочували до нас з 2019 року, залишаються трендовими і в цьому сезоні. Погодьтеся, що такий крій дійсно прикрашає і робить вас ошатною і незвичайною.

сукні з об'ємними рукавамисукні з об'ємними рукавами

Популярними в цьому сезоні будуть не тільки костюми з твіду в стилі “Шанель”, а й сукні. Дійсно якісна річ коштує недешево, зате така річ з моди не вийде і прослужить вам довгий час. Якщо є необхідність в такій сукні, то можна вкластися.

Яку модель вибрати: з принтом або без, вирішувати вже вам, що більше підійде і сподобається вам.

твідові сукні

Хочете і любите дивувати? Тоді ось така екстравагантна модель буде радувати вас. Такий крій буде вигідно підкреслювати талію, відкривати ніжку.

Скромницям такий варіант теж підійде, але в нейтральних тонах. І в спокійних відтінках така сукня буде прикрашати вас.

зелена сукня

Сукня з вельвету буде добре виглядати як в осінньому, так і в зимовому гардеробі. У ній можна ходити на роботу, відвідувати різні заходи, одним словом – практично.

вельветова сукня

Дрібні квіточки на темному тлі зроблять вас візуально стрункішою. Верх сукні схожий на сорочку, а низ – на спідницю плісе, виглядає зі смаком і відмінно обігрує фігуру. Взуття на підборах тут буде дуже доречним, але жінки, які не любить каблук, можуть замінити їх на “бігові” чобітки, які мають невеликий каблучок.

чорна сукня з квітковим принтом

Легку невагому сукню з шифону можна носити не тільки влітку. З високими чобітьми, козаками або навіть черевиками, виглядати вона буде дуже сучасно і стильно. Вільний крій зробить вашу фігуру ідеальною. Хочете підкреслити талію? Пояс або ремінь вам допоможуть.

лешка щивонова сукня

Класика завжди в тренді, підходить більшості і прослужить вам багато сезонів. Подивіться як красиво виглядає дрібна клітка в бузково-чорних тонах. Щільний матеріал буде зберігати тепло вашого тіла і скоректує недоліки фігури, якщо такі є.

сукня класичного крою

Читайте також: Трендові пальта на осінь 2020: ідеальний вибір

Поділись


Новини партнерів