Антитренди літа 2020: це носити не можна!

Самоізоляція – саме час переглянути свій гардероб і підготувати його до літнього сезону. Ми підготували для тебе модну шпаргалку, які речі слід заштовхати в шафу подалі і не згадувати про них в доступному для огляду майбутньому.

Обтягуючі міні

Коротка довжина в моді, не в моді – вульгарність. Обирай речі з оригінальним кроєм, наприклад, з запахом або накладними кишенями. Особливу увагу в прийдешньому літньому сезоні приділяється спідниці-шортам.

Джинси стрейч

Здатні зіпсувати буквально будь-яку фігуру, будь ласка, забудь про них! Добре підібрані правильні джинси без вишивки, декору і рваних колін – база будь-якого гардеробу. Вибирай модель MOM з щільного якісного деніму і завжди будеш в тренді. Найсміливіші віддадуть перевагу слоучам.

Звичайно, я не закликаю викидати хороші і улюблені джинси скінні. Якщо не можете від них відмовитися, намагайтеся поєднувати джинси з жакетами, об’ємними светрами і кардиганами, худі і пальто.

Тісні джинсові куртки

Від джинсів плавно переходимо до джинсових курток. Річ незамінна, тому що поєднується буквально з усім. Віддавай перевагу лаконічним варіантам без потертостей, дірок, ланцюжків, кольорових вставок – це може здешевити образ, та й поєднувати таку річ з іншими елементами гардеробу непросто.

У нинішньому сезоні популярні модель джинсовок, які немов зняті з чоловічого плеча. До речі, відмінна ідея – шукати трендову джинсову куртку в чоловічому відділі;)

Білизняний стиль

Тренд на речі в білизняному стилі зберігається, але рухається в бік мінімалізму. Забудь про мережива і рюші.

Сукні-комбінації відмінно виглядають в багатошарових образах, але не забуваємо поєднувати їх логічно: якщо під сукнею футболка, то на ногах босоніжки або легкі кеди. Якщо водолазка, то доречно буде взути козаки, ботильйони, масивні кросівки.

Висновок

Все в світі прагне до простоти. Сфера моди не виняток. Помітила, як від вишитих квітів на стрейчевих джинсах в обліпку ми перейшли до однотонних якісних джинсів, а від рожевих поліестерових футболок з метеликами і стразами – до базових білих футболок з натуральної бавовни? Пам’ятай про це, вибираючи чергову річ.

Поділись


Новини партнерів