6 головних трендів взуття, які будуть на піку популярності влітку 2020

Мода на сезонні предмети гардеробу поступово втрачає свою актуальність. Назвіть це реакцією на кліматичну кризу або на те, що ми більше не хочемо оновлювати свої гардероби кожні шість (або навіть три) місяців. На модних показах сезону весна-літо 2020 року ми бачили безліч пальто і предметів одягу, як правило, призначених для більш прохолодної погоди. З цього випливає, що сезонні тренди застарівають, і ми всі шукаємо одяг, який зможемо носити цілий рік незалежно від сезону.

Отже, давайте дізнаємося, які босоніжки і сандалі будуть в тренді влітку 2020?

Що ж, замість кардинальних змін, в порівнянні з минулим роком, ми спостерігаємо продовження тенденцій, які працювали на нас протягом всієї весни і літа 2019 року. Так, ми говоримо про “татусеві” сандалі, босоніжки на високих підборах і мінімалізм. Проте, якщо ви боретеся за новизну, то є й інші тенденції, які можуть заповнити цю діру. Пастельні тони мають суттєвий вплив в прийдешньому сезоні, як і сандалі на платформі.

Нарешті, цей огляд вважався би не повним, якби ми не згадали про шльопанціі на підборах. Спочатку це був суперечливий мікротренд, який став популярним в кінці минулого літа, але він гарантовано буде на ногах у кожної модниці в цьому сезоні.

1. Сандалі на платформі

Примітка до стилю: взуття на платформі не завжди улюблене, особливо не плоскі стилі. Вони можуть бути неелегантними і незграбними. Проте, The Row (звичайно) якимось чином вдалося створити складні сандалі на платформі, які одночасно є і вишуканими і громіздкими.

2. В’єтнамки Фліп-флоп 

Примітка до стилю: можливо, це один з найбільш суперечливих трендів, але ми гарантуємо, що його ви будете зустрічати найчастіше влітку 2020. Носіть з джинсами і сукнями в офісі або з шортами в вихідні дні.

3. “Татусеві” сандалі

Примітка до стилю: найзручніший взуттєвий тренд знову повертається в цьому сезоні. Спробуйте затребувані сандалі Prada або виберіть більш яскраву версію від мінімалістського бренду Vince.

4. Мінімалістські босоніжки з ремінцями

Примітка до стилю: ці “голі” сандалі з тонкими ремінцями, які максимально оголюють ступні, залишаються універсальним літнім взуттям в новому сезоні.

5. Босоніжки на підборах зі шнурівкою Lace-Ups

Примітка до стилю: один з кращих способів стилізувати ці босоніжки – пов’язати ремінці поверх штанів.

6. Пастельні Мюлі 

Примітка до стилю: приглушені тони стануть одним із головних трендів сезону весна-літо 2020. Вибирайте світло-блакитні, світло-зелені, бежеві або рожеві Мюлі, щоб додати вашому образу стиль нового сезону.

Поділись


Новини партнерів