Жіночі кросівки, які будуть в моді навесні 2020

Кросівки цієї весни стануть невід’ємною частиною жіночого гардеробу. Це взуття вже давно перейшло зі спортивного розряду в повсякденний. Носити кросівки можна майже з усім, починаючи від джинсових нарядів і закінчуючи вечірніми сукнями. Давайте дізнаємося, які модні віяння підготували для нас дизайнери в наступаючому сезоні.

Класика

Ті часи, коли біле взуття було доречним лише на весіллях, вже давно пройшли. Сьогодні кросівки білого кольору вважаються класикою. Вони повинні бути присутніми в гардеробі кожної модниці.

Кросівки білого кольору пропонують практично всі відомі спортивні бренди. Мінімалістичний дизайн без зайвих деталей затребуваний завжди. Таке універсальне і практичне взуття підійде як для прогулянок у парку, так і відмінно доповнить діловий костюм.

Яскравість в моді

Жовтий, зелений, блакитний, рожевий, помаранчевий, червоний, бірюзовий – це лише деякі кольори, які в сезоні весна-літо 2020 будуть модними. Кросівки яскравих забарвлень буквально заполонили подіуми Парижа, Мілана та Нью-Йорка. Вони чудово виглядають з спідницями і джинсами, сукнями з натуральних тканин і світлими тренчами. Погодьтеся, коли ще носити взуття яскравих кольорів, як не в теплу пору року? Нехай кольорові кросівки стануть акцентом вашого образу.

Кросівки-черевики

Дані моделі підійдуть для холодної і дощової весни. Лаконічний і стриманий дизайн кросівок дозволить комбінувати їх з будь-яким одягом. У такому взутті ваші ноги завжди будуть в теплі і ніколи не промокнуть.

З леопардовим принтом

Анімалістичні мотиви сьогодні присутні не тільки в одязі, а й у взутті. Кросівки – не виняток. Моделі, прикрашені тваринними принтами, відмінно виглядатимуть з однотонними речами. Вони стануть родзинкою образу. Для створення більш сміливого стилю використовуйте такі ж принти, як і в кросівках, і в інших деталях одягу. Тільки не переборщіть!

Кросівки-шкарпетки

Неординарне рішення дизайнерів, поєднати кросівки зі шкарпетками, припало до смаку багатьом модникам і модницям. Таке взуття неймовірно зручне. У ньому можна бігати, тренуватися або ходити по магазинам.

Кросівки мають масивну, але м’яку підошву, і матерчату верхню частину. Завдяки безшовному пошиттю вони добре обтягують щиколотки, нагадуючи шкарпетки. Їх дуже легко і зручно одягати, а також знімати. Єдиний мінус таких кросівок – носити їх слід тільки в суху погоду, інакше вони промокнуть.

Снікерси

Снікерси – це кросівки на високій танкетці. Вони не виходять з моди протягом декількох років. Колірна гамма снікерсів, представлена ​​на ринку, найрізноманітніша. Кожна модниця зможе підібрати для себе підходящий варіант. Такі кросівки можна сміливо поєднувати з елегантними і жіночними речами. Вони візуально додадуть власниці кілька сантиметрів зросту і будуть шикарно виглядати на ніжці.

На відміну від взуття на підборах, снікерси зручні і комфортні. У них можна ходити годинами, не втомлюючись. Висока танкетка дозволить не боятися дощу і ходити на прогулянки в будь-яку погоду.

На підборах

Ці кросівки – вельми неординарне дизайнерське рішення. Вони мало нагадують спортивне взуття, та виділяються із загальної маси. Їхній головний козир – нестандартний зовнішній вигляд. Тільки завдяки забарвленню і шнурівці дане взуття можна віднести до кросівок. Займатися спортом в них, звичайно ж, не можна. Вийшовши у світ в кросівках на шпильці, ви точно не залишитеся непоміченими. Варто відзначити, що таке взуття присутнє в колекціях всіх провідних спортивних брендів і довгий час залишається на піку популярності.

На платформі

Дана модель є безпрограшним варіантом незалежно від того, чи хочете ви виглядати трохи вищою або просто віддаєте перевагу зручному взуттю. Кросівки на платформі ідеально підходять для міста, в них легко і комфортно пересуватися. Для занять спортом вони не підходять.

Колір підошви кросівок зазвичай відрізняється від основного забарвлення. Зараз в моді саме контрасти, що і робить дану модель такою популярною. Кросівки походять для створення найрізноманітніших луків, тому повинні бути в гардеробі кожної жінки.

З гліттером

Хочете відчути себе справжньою зіркою? Тоді зверніть увагу на кросівки з глітером. Блискучий розсип, стрази і паєтки притягують погляди перехожих. Взути такі кросівки можна не тільки на сцену, а й просто на прогулянку. Виглядати на ніжках вони будуть круто.

Забарвлення блискучих кросівок може бути абсолютно різним, починаючи від сріблястого і закінчуючи смарагдовими відтінками. Іноді дизайнери використовують гліттер зонально, прикрашаючи блискучим розсипом носки або задники взуття. Виглядають такі кросівки не менш ефектно.

З помітним декором

У цьому сезоні модними будуть кросівки, декоровані металевими шипами, пряжками, липучками, стікерами, заклепками і ланцюжками. Оригінально буде виглядати спортивне взуття, прикрашене вишивкою. Крім анімалістичного принта, зверніть увагу на абстрактні і квіткові візерунки.

Така гламурне взуття дозволить вам експериментувати з образами, надати їм яскравості та оригінальності. Не варто обмежувати свою фантазію, адже в цьому сезоні дозволено все.

Поділись


Новини партнерів