Актуальна весна: 6 трендових варіантів квіткових принтів

У центрі уваги весняного сезону 2020 року перебувають різні варіанти квіткових принтів. Пропонуємо 6 найбільш трендових варіацій на весняно-літній період цього року.

Польові квіти

Ніжний малюнок, який відмінно виглядає на легких сукнях з тонкими бретельками. Такий образ виглядає романтично і жіночно.

У стилі хустки

Законодавці моди також пропонують більш креативний варіант квіткового принта. Таким чином, дизайнери поєднують кілька різних малюнків в одному предметі гардеробу. Речі нагадують принти на хустках і виглядають свіжо.

Квіткові патерни

Ще один тренд весни 2020 року, який нікого не залишить байдужим. Варто відзначити, що флористичні патерни відмінно виглядають і на сукнях, і на спідницях, і на блузках.

Троянди

Великі чи дрібні малюнки з трояндами також будуть актуальні в цьому році. Такий принт робить образ більш драматичним, але при цьому жіночним і стильним.

Живопис

У новому сезоні дизайнери звертаються до теми мистецтва і надихаються картинами знаменитих художників. Придивіться до принтів в стилі імпрессіонізму і сюрреалізму.

Тропічні малюнки

Яскравий варіант з’явився в колекціях Valentino і Dolce & Gabbana. При цьому, принт використовують не тільки для круїзних лінійок, а й для більш повсякденних образів.

Флористичні малюнки це не єдині варіанти, які будуть в моді цієї весни.

Поділись


Новини партнерів