Будь в тренді: 5 речей, які варто придбати цієї весни

Весна – час трохи покрасуватися, оскільки масивний зимовий одяг відкладається на далекі полиці, а більш жіночний та весняний виходить на перші позиції! ми підготували для вас ТОП-5 зручних речей, які точно знадобляться цієї весни. Дивіться, і беріть на замітку!

Блуза з об’ємними рукавами

Вам точно стане в нагоді блузка з об’ємними рукавами, якщо ви хочете виглядати ультрамодно цієї весни. Така блузка стане палаючим трендом в майбутньому сезоні, і не буде зайвою в гардеробі кожної модниці.

Блузка з великими рукавами виглядає дуже ніжно, стильно, а головне – в ній дуже зручно!

Бермуди

Думали бермуди вже вийшли з моди? Ні, вони все ще на плаву, і більш того, входять в топ 10 трендів сезону весна-літо 2020!

Бермуди – це широкі шорти до коліна або трохи нижче. У 2020 році трендом стануть шкіряні бермуди, наприклад, як у Bottega Veneta. Але такий варіант не підійде для повсякденного носіння, на кожен день краще вибрати звичайні тканинні, як в колекції Miu Miu.

Бермуди можна поєднувати не тільки з футболками, майками і топами, а й з класичними піджаками.

Тренч

Тренч – річ, яка перебуває поза часом і поза модою. Такий елемент гардеробу просто необхідний кожній модниці цієї весни.

В тренді будуть об’ємні тренчі, виконані зі щільного матеріалу, довжиною нижче коліна. Варто придивитися до природних відтінків: сірий, коричневий, сіро-коричневий, бежевий, пісочний, хакі.

Туфлі “Kitten heels”

Kitten heels – це туфлі на невеликому, досить стійкому каблуці, і з подовженим носом. Ця модель прийшла до нас ще з минулого століття, за що точно заслуговує на місце в списку трендів 2020 року.

Подовжений, ніби “обрубаний” ніс часто зустрічався на модних показах в зимових колекціях, і як ми бачимо, ця тенденція плавно перейшла і в весняні колекції. Туфлі kitten heels можна побачити в колекціях Bottega Veneta, By Far і Neus.

Окуляри у стилі 70-х

Весна – час сонячне, тому без окулярів точно не обійтися. В цьому році в тренді окуляри в стилі 70-х – досить великі, з напівпрозорими стеклами, і тонкою оправою.

Поділись


Новини партнерів