Пастельний манікюр: 15 варіантів у відтінках лаванди, бузку і троянди

Навесні потрібно дати дорогу тим відтінкам, на які взимку не вистачало настрою.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

@essie OMBRÉ Colors used: Pinky: ‘Generation Zen’ Ring : ‘On Mute’ Middle: ‘Press Pause’ Index: ‘Mindful Meditation’ Thumb: ‘Toned Down’ Ring by @doublemossjewelry

Публикация от Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Пастельні відтінки універсальні: вони ідеально підкреслюють засмагу, якщо ви зимували в теплих краях, але при цьому добре виглядають і на світлій шкірі. Спробуйте наступний трюк: виберіть свій улюблений колір і підберіть його приглушену пастельну версію: так яскравий лаймовий перетвориться в стриманий оливковий, неоновий рожевий – в відтінок квітучої вишні, а насичений синій – в акварельний джинсовий.


Головний тренд – однотонне покриття на всі пальці: лавандовий, бузковий, небесно-блакитний ідеально підкреслять будь-яку форму. Ще один цікавий варіант: виберіть близькі відтінки і чергуйте їх на руці – це найпростіший і при цьому дуже гарний спосіб урізноманітнити монопокриття. І не обходьте увагою малюнок: але робіть ставку не на квіточки і візерунки, а на строгі геометричні лінії – так ви зіграєте на контрасті.


Не думайте, що різнокольоровий пастельний манікюр моментально додасть вашому образу інфантильності. Рожевий і блакитний лаки можуть чудово поєднуватися зі строгими костюмами і діамантами, а також піднімати настрій колегам на робочій зустрічі – доведено.

До речі, пастельні відтінки дружать з будь-якою довжиною – вони стримано і мінімалістично виглядають на коротких нігтях і не роблять відвертою подовжену мигдалевидну форму. Але не забувайте про акуратність і грамотний догляд за руками: використовуйте масло для кутикули і наносьте крем для рук після кожного контакту з водою (так ви надовго збережете шкіру гладкою і м’якою).

Поділись


Новини партнерів