7 основних тенденцій в одязі 2020 року: все, що потрібно знати справжній модниці

Знати, що штани кльош в моді, а ось облягаючі сукні – ні, звичайно, добре. Але ж не можливо пам’ятати про кожну конкретну річ, актуальна вона чи ні. Легше просто орієнтуватися в загальних тенденціях, тоді легко буде вибрати модний одяг. Та ще й такий, який буде актуальним ще не один сезон! Ось 7 загальних основних тенденцій в одязі 2020 року.

Акцент на плечах

Акцентовані плечі то відходять в сторону, то знову повертаються на подіуми. Цього року вкотре доведеться згадати мамині блузи 80-х років, до яких обов’язково були пришиті підплічники.

Беремо це на озброєння і шукаємо сукні, жакети, блузи і навіть куртки з об’ємними плечима.

Цей тренд відмінно підходить жінкам з прямокутним типом фігури. Плечі перетягнуть на себе увагу, а якщо буде поясок, то талія буде здаватися тоншою.

Жінкам з фігурою перевернутий трикутник теж цей тренд варто взяти на озброєння. Одяг з акцентом на плечах природним чином підкреслить особливості фігури.

Пісочним годинникам треба бути акуратніше, так як природна гармонія пропорцій порушиться. І це може невдало відбитися на зовнішньому вигляді. А грушам важливо не зробити свою фігуру занадто масивною, тому з такими речами – потрібно бути дуже уважною.

Жіночність

В цьому році основний напрямок в моді – жіночність. Тому згадуємо, що ми, перш за все, милі прекрасні жінки. І тільки потім вже ділові дами, матусі на прогулянці тощо.

Тому чим більше одяг буде підкреслювати вашу жіночність, тим краще. Допоможуть в цьому не тільки рюшечки-квіточки-бантики, але й м’які хвилясті тканини, витончений крій з акцентом на талії.

Акцент на талії

Раз в моді жіночність, значить, треба підкреслити найжіночніші і витончені частини тіла. А що до них відноситься? Вузькі щиколотки, тонкі зап’ястя і, звичайно, осина талія!

Тому виділяйте талію настільки, наскільки вистачить фантазії. Звичайно, в стильних межах. Пояси, ремені, крій на запах, посадка на талії – все до ваших послуг.

Простота і лаконічність

Робити образ максимально складним, з безліччю деталей і візерунків – невигідно. Легко допустити “перебір” і отримати небажаний несмак.

Тим більше, що модні тенденції направляють нас в сторону простоти і лаконічності. Прості кольори, зрозумілий крій, чіткі лінії – і образ буде актуальним, свіжим і красивим.

Недбалість

Поряд з повітряною жіночністю і зрозумілою простотою в моді легка недбалість. Цей тренд вже довго тримає свої позиції.

Вільно укладене волосся, легкі потертості на джинсах, необроблений нижній край джинсів, закочені рукави сорочки та інші деталі допоможуть вам зробити образ не таким “манірним”, більш розслабленим і сучасним.

Гранж

Моду на недбалість побічно підтримує актуальний зараз гранж. Рвані штани знову входять в моду. Тільки поки що модні обороти не дійшли до величезних до непристойності дірок. А ось маленькі акуратненькі дірочки можуть бути присутніми.

Іншими атрибутами гранжу виступають модні черевики і джинсовий одяг. Не прагніть весь образ скласти в цьому стилі. Достатньо буде і однієї деталі. Міксуйте різні напрямки і отримуйте свої неповторні образи.

Екологічність

Тренд на екологічність набирає обертів. Найпоширеніший приклад цієї тенденції – шуби зі штучного хутра. Вони в моді вже не перший рік.

Але це ще не все. Багато світових відомих марок переходять на перероблені матеріали. Для виготовлення синтетичних тканин використовується океанічне сміття, вторсировина. Наприклад, Prada використовує нейлон тільки з перероблених матеріалів.

Навіть H & M випустили лінію одягу із вторсировини.

 

Поділись


Новини партнерів