Стилісти назвали 9 ознак одягу, який не варто одягати в офіс

Навіть якщо у вашій компанії немає строгого дрес-коду, повірте, керівництво зазвичай завжди добре помічає, хто як одягнений. Якщо ви хочете, щоб на вашому кар’єрному шляху було якомога менше перешкод, ознайомтеся з нашим списком помилок в офісному стилі. І ніколи їх не повторюйте!

Занадто яскравий принт

Навіть якщо крій одягу строгий і формальний, занадто яскравий принт притягує увагу. І якщо у ваші обов’язки входять зустрічі з колегами та клієнтами, то занадто помітний принт може дратувати оточуючих.

Обтягуючі сукні

Закрита сукня довжиною до коліна, яка облягає вас, ніби друга шкіра, – саме так багато хто уявляє собі ідеальну сукню для роботи. Але подібний наряд не підходить для офісу. До того ж занадто вузька сукня буде збиратися складками на талії і стегнах.

Речі на тонких бретельках

Якою б закритою і скромною за кроєм не була річ, якщо у неї тонкі бретельки, для роботи вона точно не підходить.

Багато деніму

Можливо, дрес-код вашої компанії дозволяє одягати на роботу джинси або сорочку з деніму. Але навіть в цьому випадку не варто одягатися в джинс з голови до ніг – це недоречно на будь-якому робочому місці.

Легінси

Легінси – це зручно, але виглядають вони дуже розслаблено, до того ж надмірно обтягують стегна і сідниці. Можливо, вам здається, що якщо ви носите їх з довгим светром або кардиганом, то вони виглядають підходящими для робочої обстановки, але це не так.

Ексцентричні аксесуари

Незвичайна капелюшок, дуже велика брошка або масивне кільце – такі деталі краще приберегти для виходу в театр або на художню виставку. А для роботи вибирайте скромні і стримані прикраси та аксесуари, що не відволікають ваших партнерів і колег від основних завдань.

Речі в білизняному стилі

Тонкі сукні-комбінації, топи-бюстьє та корсети давно вже вийшли з категорії білизни і стали звичайним одягом. Але все ж на роботу носити такі провокаційні речі не варто. Вибирайте наряди без еротичного підтексту.

Укорочені топи

Відкритий живіт – один з головних трендів сезону. Але краще залишити його для відпустки або літніх міських прогулянок. На роботу варто носити більш закритий одяг.

Чорна глянсова шкіра

Шкіра теж в тренді і з неї шиють навіть строгі костюми і сукні. Але на роботу варто одягати речі складних відтінків. Чорна шкіра, та ще й з глянцевим блиском – такий наряд нагадує тематичні костюми з асортименту секс-шопу.

Поділись


Новини партнерів