Трендове взуття на весну-літо 2020

Мода так швидко змінюється, що за нею виявляється зовсім не просто встежити. Це стосується і взуття, те, що було в тренді в минулому сезоні, в цьому вже зовсім неактуальне.

Адже тепер потрібно звернути увагу на різний декор, нетипові принти, класичні шпильки більше не в моді. Зверніть увагу на масивність і платформу. Так само в цьому сезоні в тренді різні об’ємні елементи, тоненькі ремінці і зав’язки.

Шнурівка і платформа

У цьому сезоні на піку популярності будуть різні сандалі, ботильйони і черевики з різними видами шнурівки, ремінцями, з різним декором.

Масивна платформа буде безсумнівним плюсом. Взуття зі шнурівкою на низькому ходу теж буде виглядати дуже оригінально.

Ретро взуття

Не менш популярним виявиться і ретро-стиль, особливо зі своїм відомим потужним каблуком з Т-перемичкою.

Тим, кому не подобається таке взуття, можна придбати балетки з бантами, головне, щоб вони були яскравими і привертали увагу.

Дуте взуття

3D стиль став настільки популярний, що проник навіть в одяг. Його прийнято використовувати не лише в одязі, але й на взутті.

Наприклад об’емними робляться ремінці або окремі елементи. Він відмінно виглядає на  різних видах взуття і в кожної модниці має бути хоча б одна пара з елементами 3D.

Обов’язково при виборі взуття зверніть увагу на те, що в цьому сезоні в тренді все яскраве і нетипове. Чим більше привабливих прикрас, більш неординарний принт – тим оригінальніше.

Так само обов’язково взуття повинне виглядати масивно, саме це дозволяє йому найкраще вписуватися в асиметричний крій одягу, що знаходиться на піку популярності в цьому сезоні.

Модні дизайнери віддають перевагу оригінальним каблукам, які зовсім не схожі на звичні нам. Саме на них зараз бажано звернути особливу увагу. Вони допоможуть не тільки підкреслити вашу індивідуальність, але і виділитися.

Не забувайте і про різні цепочки і браслети, які вважаються наймоднішою прикрасою сезону.

Ну і звичайно ж різні види шнурівки. Яке б взуття ви не обрали, з оригінальною шнурівкою ви будете завжди в тренді.

Поділись


Новини партнерів