Мінімалізм: 5 простих тенденцій весни 2020 року, які доповнять будь-який образ

Якими б не були сучасні тенденції, є ті, які ніколи не виходять з моди. Вони завжди присутні в колекціях дизайнерів, отримуючи сучасні перетворення.

Такі тенденції ідеально підходять для жінок, які вважають за краще мінімалізм і в більшості випадків роблять ставку на класику. Які п’ять тенденцій цього весняного сезону доповнять абсолютно будь-який образ? Про це читайте нижче.

Отже, мінімалізм: п’ять простих тенденцій весни 2020 року, які доповнять будь-який образ.

Красивий трикотаж

На щастя для любителів мінімалізму, дизайнери визнали в цьому сезоні цінність трикотажу. Підберіть в’язану довгу спідницю і светр, бажано з тонкого матеріалу і красивих весняних відтінків, таких як пудрово-рожевий, білий або теракотовий, і ви готові до будь-якого заходу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Light from head to toe

Публикация от Anni (@anmariia)

Велика сумка

Однією з найбільших тенденцій на весну 2020 року є величезні одноколірні або двоколірні сумки. Великі сумки безумовно є зручними і універсальними. Все необхідне буде з вами.

Костюми з шортами-бермудами

Популярні жіночі брючні костюми адаптовані до теплого сезону – штани замінені на шорти. Комплект з яскравих весняних відтінків стане справжнім хітом для весни і прекрасно буде поєднуватися з чобітками до колін або сандалями в стилі 90-х років.

Незвичайні вирізи

Прості і класичні блузки нікуди не йдуть, вони залишаються в моді. Але в цьому сезоні незвичайні вирізи вийдуть на перший план. Образ стане ще більш оригінальним.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Just add some bling bling to everyday life.. @wanderlustandco 📷 @janice_huhu #wanderlustandco #necklaces

Публикация от Sherry 💖mummy/fashion blogger (@sherryberry_syd)

Масивні намиста

Знову ж, масивні прикраси носять переважно в більш нейтральному відтінку золота і без особливого блиску. Ланцюгові намиста – саме хітова прикраса на весну 2020 року.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Spotlight ✨

Публикация от Peggy Chung (@peggy_loves)

ДЖЕРЕЛОtrserial
Поділись


Новини партнерів