Стилісти назвали основні тренди цієї весни

Сьогодні ми поговоримо про наймодніший одяг цього сезону.

1. Пальто. Найтрендовіша річ цього сезону. В цьому році в моді пальто вільного крою. Колір вибирайте самі, кожен з них буде актуальним: від білого і чорного, до яскравого жовтого. Не варто забувати про клітинку, це дуже модне і трендове забарвлення цього сезону, без уваги ви не залишитеся!

2. Куртка-косуха. Всіма улюблена класика. Мабуть, це найбільш універсальна річ у вашому гардеробі. З косухою можна скласти безліч образів. У цьому сезоні в моді не шкіряні косухи, а з текстильних матеріалів. Виглядає так само круто, як і шкіряна, але більш цікаво і незвично.

3. Плащ «Сукня». Багато жінок люблять весну, тому що скоріше хочуть покрасуватися в елегантному плащі. У цьому сезоні плащі також дуже актуальні.

4. Мереживо. Ажурні матеріали, безумовно, тренд цього сезону. Це може бути легка сукня, або елегантний костюм. Мереживо добре поєднується з в’язаними речами, раджу спробувати їх поєднувати. Що б образ був закінченим, раджу доповнити його трендовими сережками.

5. Шкіряна спідниця. Весна – саме той час, коли потрібно носити подібні речі. Головне, не забувати, що існують не тільки чорні вузькі спідниці, але і асиметричні, розкльошені. Коротка куртка і високі чоботи будуть доповнювати ваш образ.

Поділись


Новини партнерів