10 найстильніших і найпопулярніших речей 2020 року

Серед трендів сезону буває складно виділити кілька речей, які будуть утримувати лідерські позиції весь рік. Які речі купити, щоб виглядати стильно в 2020-му? Ми розповімо вам детально. Костюми в чоловічому стилі, джинсові образи, мішкуваті джинси, обручі і плащі… Все це і багато іншого буде в списку головних трендів 2020 року. Вони обов’язково повинні бути у вашому гардеробі.

1. Плащ з переливами

Традиційний плащ буде в тренді весь рік, а особливо – навесні. І це не дивно, адже без цієї речі не обходиться жоден рік. Однак в 2020 плащ трохи оновлюється. Важливо вибирати модель оригінального фасону з тканини з переливами. Така тканина теж стала трендом! Тому не пропускайте одяг з переливами, якщо бачите його в ваших улюблених магазинах. Такий плащ можна носити як з мішкуватими джинсами, так і з романтичною сукнею і туфлями на підборах. Брутальні образи виглядають дуже стильно і гармонійно.

2. Джинсовий піджак

Цього року джинс, як завжди, буде присутній в стильних образах стритстайлу. Однак найпопулярніший джинс відомий під назвою “канадський смокінг”. Дженніфер Лопес, Ріанна і Кайлі Дженнер вже встигли полюбити цей тренд. Все, що вам потрібно зробити – поєднувати дві джинсові речі однієї текстури.

3. Мішкуваті штани

Без всяких сумнівів, любов до мішкуватим штанів триватиме ще цілий рік. Ну і не забувайте, що вони поєднуються з будь-якими речами! Якщо ви до цих пір не встигли придбати цю річ, то зробіть це просто сьогодні. Буде ще краще, якщо знайдете варіант з трендовим принтом, як на фото. Адже це тренд, який потрібно починати носити просто зараз.

4. Вкорочене поло з плюшу

Поло повертаються в моду в найрізноманітніших версіях: класичні поло, оверсайз, з блискавкою, довгі і укорочені… Особливо популярними серед гламурних модниць будуть укорочені поло з плюшу, як на фото. А якщо вийде знайти костюм, то ви отримаєте комфортний весняний образ, який точно отримає багато лайків в соціальних мережах.

5. Костюм в чоловічому стилі

Ліловий колір буде одним із зоряних тонів весни 2020. Світ моди пропонує стильне поєднання лілового кольору і строгого крою. В такому бузковому костюмі можна відправитися як на роботу, так і на вечірку.

6. Костюм з короткими штанами

Крім костюмів в чоловічому стилі, популярність завоюють костюми з короткими штанами. Це буде одна з найстильніших тенденцій стритстайлу. І не забувайте про трендові принти. Наприклад, хорошим вибором стануть штани з тваринним принтом. Ідеальний весняний образ.

7. Жилетка

Жилетки знову повертаються в моду. Однак в 2020 буде популярною більш формальна версія: з гудзиками, коміром і в нейтральному кольорі. Такі жилетки можна поєднувати з сорочкою, светром з високою горловиною і навіть з сукнею. Варіацій безліч, вибір за вами…

8. Сумка в стилі 90-х

Цей тип сумок в стилі 90-х років називається “багет”. Цей тренд був введений в моду завдяки показу будинку моди Fendi, який ввів ці стильні сумки в свою останню колекцію. Радимо вам знайти ту модель, яка буде поєднуватися як зі святковими образами, так і з буденними, офісними. Цей варіант зі шкіри з ефектом крокодила буде найвдалішим.

9. Короткий топ з принтом в клітинку

Довжина топів коротшає з кожним сезоном! Якщо ви не боїтеся носити такі відверті речі, то вибирайте варіант з принтом в клітинку. Рекомендуємо поєднувати такий топ зі штанами на високій талії і з піджаком оверсайз.

10. Обруч з паєтками

Яскравий обруч з паєтками повинен прикрасити ваші святкові та буденні образи. Цей аксесуар чудово доповнить будь-який образ, ми гарантуємо. Ну і, звичайно, обруч з паєтками однозначно прикрасить весільний наряд.

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів