Брітні Спірс привітала свого партнера з Днем народження

Сьогодні коханий 38-річної Брітні Спірс Сем Асгарі відзначає свій день народження – манекеннику і бодібілдеру виповнюється 26 років. Співачка однією з перших вирішила привітати бойфренда і кілька годин тому опублікувала в інстаграмі цілу серію нових знімків – на них Брітні позує в білому мереживному боді з глибоким вирізом, а Сем постає з голим торсом.

З днем ​​народження цього чоловіка! Я люблю і обожнюю його понад усе на світі! З Днем народження! – написала Спірс під одним з нових фото, супроводивши його великою кількістю смайлів у вигляді сердець і поцілунків.

Іменинник вже встиг опублікувати відповідь пост в своєму мікроблозі. Він також поділився знімком з нової фотосесії з коханою і присвятив їй ніжні слова:

Кращий подарунок на день народження для мене – це твоя посмішка.

У коментарях передплатники відразу ж приєдналися до привітань. Фоловери побажали Асгарі всього самого світлого і дякували йому за те, що саме він робить Спірс такою щасливою:

З днем ​​народження, Сем! Ти подарунок, який був народжений, щоб робити Брітні щасливою. І ми дуже любимо тебе за це!

Найгарячіша парочка у Всесвіті!

Так здорово, що ви подолали багато випробувань і як і раніше залишаєтеся разом! Брітні не заслуговує нічого, крім чистої і справжньої любові. І очевидно, що ти беззастережно її любиш. З Днем народження!

Поділись


Новини партнерів