Весна-літо 2020: 12 трендових кольорів сезону

До нового сезону потрібно готуватися заздалегідь. Але як підібрати одяг, якщо ви не знаєте, які кольори будуть в тренді? Саме тому ми поспішили дізнатися все про 12 трендових кольорів сезону і розповісти вам! Як завжди, світ моди радує нас красивими і стильними тонами і відтінками.

Свіжі новини від тих, хто краще за всіх знає про моду! Найзнаменитіші дизайнери створили палітру трендових кольорів сезону весна-літо 2020. Якщо ви вже красуєтесь в стильних зимових образах, можете легко поєднувати трендові речі зими, то прийшов час подбати і про ваш весняний стиль. Як? Все дуже просто. Дізнайтеся все про 12 трендових кольорів весни, щоб ви купили тільки найстильніші речі і виглядали бездоганно. Отже, приступимо…

1. Бірюзовий

Бренд Miu Miu ясно дав зрозуміти: колір, який виразно нагадує море, знову повернеться в весняну моду. У цьому сезоні бірюзовий колір набуває надзвичайної яскравості і блиску. А все завдяки грубим тканинам, що відштовхують світло. Ви наважитеся на такий образ?

2. Рожевий, рожевий і ще раз рожевий

У всіх тонах і відтінках! Світові модниці віддають перевагу як пастельним тонам, так і кольору фуксії (або навіть поєднанню різних тонів рожевого в одному образі). Хорошим варіантом також стане монохромний образ рожевого кольору. Яскраво і по-весняному.

3. Пастельні тони

Якщо ви віддаєте перевагу класичному стилю, то вашим натхненням повинна стати весняна колекція дому моди Fendi. Гамма нейтральних тонів – це ключове для весняних образів. Італійський бренд одягу побачив образи весни в стилі гламурного міського сафарі. Тільки подивіться на штани, що на моделі. У цьому сезоні дуже популярні штани на високій талії з високим поясом і невеликою плісировкою.

4. Фісташковий

Спасибі, Jacquemus! Французький дизайнер ввів цей благородний колір в останню колекцію Jacquemus. Світ моди відразу ж прийняв і полюбив цей колір, так що обов’язково придбайте собі кілька речей елегантного і благородного фісташкового кольору.

5. Червоний

Не турбуйтеся, ваші улюблені кольори теж будуть хорошим варіантом для стильного образу весни 2020. Мова йде про червоний колір, який обожнює більшість жінок. Дизайнер Прабала Гурунг вибрав червоний колір одним з центральних в своїй останній колекції. Чуттєво, жіночно, пристрасно і… завжди актуально.

6. Білий

Ні весна, ні літо не проходять без білого кольору. Він завжди в тренді. Так що діставайте із шафи свої білі джинси і приготуйте їх до нового сезону. Ми гарантуємо, що монохромні образи білого кольору будуть в тренді наступної весни. Більш того, не варто відмовлятися від цього кольору в зимовий період. Сподіваємося, ви вже бачили 11 білосніжних нарядів для зимового гардеробу. Істинне натхнення.

7. Пастельний жовтий колір

Кажуть, що жовтий колір приносить невдачі, але варто відкинути ці забобони, якщо ви в них вірите. Весна-літо 2020 пройде під знаком пастельного жовтого кольору. Це дуже спокійний відтінок, тому важливо вибирати оригінальні речі нестандартного крою.

8. Чорний колір

Чорний колір – це квінтесенція простоти, елегантності і скромності. Джанні Версаче просто обожнює цей колір і завжди вводить його в свої колекції. Ви ж розумієте, що ми не можемо говорити про трендові кольори весни 2020 року, не згадавши про чорний. Він завжди робить фігуру візуально стрункішою, він поєднується з усіма кольорами і відтінками, він підходить для будь-якої події, заходу… Чорний колір ніколи не виходить з моди, і ми не здивовані. Чого тільки варті 15 стильних офісних образів в чорному кольорі! Обов’язково підберіть пару варіантів для виходу на роботу.

9. Неонові кольори

Фосфорний жовтий, що відображає помаранчевий, зелений флуоресцентний – це трендові неонові кольори весни 2020. Тільки подивіться на наряд від Valentino. Сукня виглядає елегантно і стильно, незважаючи на яскравість. У новому сезоні всі світові модниці полюблять цю тенденцію. А ви зважитеся на подібні образи?

10. Сірий

Сірий колір не обов’язково повинен виглядати нудно, як його завжди представляють. На підтвердження, подивіться на наряд від бренду Dior. Щоб надати сірому образу гламурності, поєднуйте його зі стильною сумочкою і з яскравими носками.

11. Ліловий

У психології ліловий трактується, як колір спокою, чутливості і гармонії. Якщо говорити про модні наряди, то цей колір зробить будь-який образ трохи наївним, ніжним. Щоб збалансувати цей ефект, поєднуйте ліловий одяг з грубим взуттям і масивними аксесуарами.

12. Цитрусовий колір

Бренд Alberta Ferretti зробив ставки на помаранчевий колір у різних варіаціях. Це дуже весняний, яскравий колір. Якщо для вас це занадто, то почніть з помаранчевих аксесуарів. Це досить безболісний спосіб, щоб впровадити цей трендовий колір в ваш гардероб.

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів