13 трендових принтів весни 2020 року

Час нових тенденцій! Принт – невід’ємна частина стильного одягу. Кожен сезон світ моди дарує нам нові принти, їх поєднання, кольорову гаму… Прийшов час поговорити про найстильніші принти весни 2020. Тie-dye, ромби, горошок, смужки… Тут ви знайдете варіанти принтів на будь-який смак. НЕ пропустіть!

Ви скажете, що ще рано говорити про трендові принти весни? Ні, ні і ще раз ні! Знамениті будинки моди вже давно продемонстрували весняні колекції, завдяки яким ми знаємо багато про тенденції зачісок, макіяжу, фасонів, кольорів і принтів. Справа дійшла вже навіть до жахливих тенденцій весни 2020. Тож почнемо…

1. Квітковий принт

Яка ж весна без квіткового принта? Легкі сукні з таким ніжним і весняним принтом – обов’язкова річ в гардеробі кожної дівчини. Однак квітковий принт перейде також і на інші речі, навіть на взуття. Тому якщо побачите стильну річ з цим принтом, ні секунди не вагайтеся.

2. Ромб

Нагадує стиль школярки, чи не так? Принт в ромби, найхарактерніший для стилю препп, стане однією з найсильніших тенденцій сезону. І не обов’язково носити тільки традиційну жилетку. Шарфи, пальто, блузи, спідниці… Будьте сміливими у виборі речей і поєднань.

3. Chanel і горизонтальні смужки

Принт в смужку, одне з головних нововведень Коко Шанель, ніколи не виходить з моди. І не важливо, скільки сезонів пройде. Принт в смужку – це завжди надійна, стильна і універсальна деталь будь-якого образу.

4. Квадратний принт

Великі, маленькі, чорні, кольорові квадрати… Цей традиційний принт, перевірений роками, трохи оновиться навесні 2020. Як саме? З’являться нові варіації цього принта, і вони будуть нескінченними. Тільки подивіться на елегантний костюм від Chanel. Ми впевнені, що незабаром ви знайдете безліч варіацій цього наряду в своїх улюблених магазинах.

5. Tie-dye

Принт tie-dye знову заявив про себе минулого року, після тривалої перерви. У 2020 ми повернемося до цього незвичайного, яскравого забарвлення в стилі хіпі. Поєднуйте толстовку або светр з принтом tie-dye з класичними речами, наприклад, з білими штанами або чорними джинсами.

6. Вертикальні лінії

Принт з вертикальними лініями завжди вигідно підкреслює фігуру, тому ідеально підійде для дівчат з пишними формами. Крім того, цей принт виглядає особливо стильно в трендових, ніжних відтінках. Як вам образ, що на фото? Вуличні піжами теж будуть в тренді цієї весни, не пропустіть можливість прикупити собі таку річ.

7. Зміїний принт

Сезон осінь-зима 2019/2020 трохи відійшов від цього традиційного принта, але весна поверне все свої місця. Зміїний принт буде популярним увесь 2020 рік.

8. Логотипи

Який принт став фаворитом в світі стритстайлу? Логотипи. Ще краще, якщо вони повторюються нескінченну кількість разів, утворюючи великий принт, ціле полотно. До речі, цієї весни навіть тенденції манікюру не встоять перед логотипами. Найкращий приклад цього тренда – речі від будинку моди Fendi зі своїм традиційним логотипом.

9. Принт в горошок

Світ моди закохався в цей принт ще 30 років тому, коли на екрани вийшов фільм “Красуня” з Джулією Робертс. Майже 10 років принт в горошок був на піку популярності, щоб потім піти зі світу моди на кілька років. Однак зовсім недавно цей принт повернувся в моду з новою силою. Бренд Balmain це підтверджує: принт в горошок залишається одним з наймодніших для стильних літніх нарядів.

10. Принт зебри

Зміїний принт – не єдиний тваринний екземпляр, який буде популярним цієї весни. Свій трон знову займає принт зебри. Це варіант для сміливих дівчат, для завзятих модниць. А ви наважитеся носити одяг з принтом зебри?

11. Принт vichy

Бренд Fendi ясно дав зрозуміти, що принт, який нагадує скатертину і посиденьки на пікніку, стане трендом весни 2020. Особливо стильно цей принт виглядає на вітрівках і пальто. Беріть на замітку!

12. Принт хіпі

Принт tie-dye не єдиний екземпляр в стилі хіпі, помічений на показах знаменитих будинків моди. Бренд Alberta Ferretti теж віддав перевагу естетиці 70-х років і цьому яскравому принту в метелики. Виглядає, як мінімум, оригінально і незвично.

13. Міста, дороги, карти…

Дизайнер Жиль Сандер ввела в моду принт, який запрошує нас в подорож. Малюнки доріг, пейзажів, міст – все це буде органічно присутнє на найстильніших футболках весни.

Отже, тепер ви точно знаєте, які речі шукати в ваших улюблених магазинах. Весна – найсприятливіший час для гри з принтами, фасонами, зачісками та макіяжем. Однак у нас є тренди, які будуть популярними увесь рік, незалежно від сезону.

ДЖЕРЕЛОmiridei.com
Поділись


Новини партнерів