Асиметрія і глибокий виріз: яке декольте буде в тренді навесні 2020 року

Не знаєш, з яким декольте вибрати сукню? Тоді читай наш детальний гід по наймоднішим вирізам весни і дізнайся, який підходить саме тобі, в чому його плюси і куди з таким можна піти.

Не варто розмінюватися на дрібниці цієї весни – вибирай найсміливіші вирізи, причому не тільки у свята. Такий тренд особливо оцінять дівчата з невеликими грудьми, а ось власницям пишного бюста радимо бути обережніше. Щоб образ не здався вульгарним, вибирай лаконічні сукні, не переобтяжені деталями, в таких глибоке декольте виглядає цілком доречно.

Класичний V-подібний виріз ми любимо за те, що він робить нас вищими і стрункішими, і секрет криється в його довгастій формі. Таке декольте дозволяє відкрити і візуально витягнути шию, що додає пару зайвих сантиметрів до зросту, а також скорегувати масивні плечі. Якщо вирішиш підкреслити зону за допомогою прикрас, не варто вибирати їх чітко під довжину вирізу. Міксуй ланцюжки різної довжини і стеж за тим, щоб вони не потрапляли на кордон декольте і не губилися під сукнею.

Квадратне декольте підходить дівчатам з тонкими плечима. Такий виріз робить груди візуально більш пишними, подовжує шию і акцентує увагу на ключицях. Пишні рукави, актуальні в цьому сезоні, допомагають врівноважити широкі стегна і зробити талію більш виразною. Не сумнівайся, в такому вбранні ти будеш виглядати розкішно і дуже жіночно.

Ще один відмінний прийом, який дозволяє візуально витягнути силует, – асиметрія. Вибирай скошений виріз, щоб додати пару зайвих сантиметрів до зросту, підкреслити ключиці і акцентувати бюст.

Хочеш підкреслити груди і ключиці, візуально витягнути шию і зробити фігуру ще більш виразною, тоді вибирай відверту сукню міді з декольте сердечком і асиметричною спідницею, декорованою оборками. Відмінний варіант для романтичного побачення або модної вечірки.

Не менш ефектно виглядає широкий трикутний виріз. Але широкоплечим дівчатам варто від нього утриматися – така форма декольте лише додасть об’єму у верхній частині. А ось власницям тонких плечей і невеликих грудей радимо приміряти сукні з таким декольте в новому сезоні.

Ніжні і сексуальні сукні з вирізами на спині. Вибирай їх для побачення, романтичної вечері, весілля подруги, виходу в театр або світської вечірки.

Поділись


Новини партнерів