Топ-5 моделей брюк і джинсів, які візуально звужують стегна

Одягатися стильно – це не просто слідувати трендам, але й враховувати свої особливості і переваги. Якщо твоя фігура має форму груші, то для створення пропорційного силуету потрібно знати кілька стильних секретів. В цьому топі ми зібрали для тебе 5 пар штанів, які візуально змінять твою статуру.

Mom-джинси – ідеальна модель для власниць пишних стегон. Вільний крій штанин не акцентує ноги. Висока посадка і підкреслена широким поясом талія створюють силует пісочного годинника. Зверни увагу на довжину: щоб джинси подовжували ноги , штанини повинні закінчуватися трохи вище щиколотки.

Прямі укорочені брюки теж візуально зменшать стегна. Прямий фасон залишає вільний простір, що візуально робить вас стрункішою. Віддавай перевагу варіантам з завищеною талією і широким поясом, це додасть тобі кілька сантиметрів зросту.

Родзинка цієї моделі – широкий пояс і виточки, грамотно підкреслені картатим принтом. Защипи на стегнах ще більше звертають увагу на талію, а велика клітинка створює ілюзію спотвореного простору. Ідеальні ноги і осина талія в цій моделі тобі забезпечені.

Прямі світлі джинси – це тренд, який чекає нас в сезоні весна-літо – 2020. Зараз в моді вільні силуети, і ця модель відповідає тенденціям. Щільна джинсова тканина зберігає форму і трохи тягне, при цьому на відміну від скіні не підкреслює недоліки. Невеликі потертості, натхненні естетикою 90-х, допоможуть створювати тобі екстрамодний образ кожен день.

 

 

 

 

Чорні бойфренди – найкраще рішення на випадок «мені нічого одягти». Цей елемент навіть у поєднанні зі звичайною білою футболкою і лаконічними прикрасами виглядає актуально. Крім того, вільний силует привертає увагу до стегон, а щільний матеріал виглядає структурно і по-модному об’ємно.

Поділись


Новини партнерів