Основні тренди зими 2019-2020

Давно минули ті часи, коли все, що було потрібно від зимового одягу – це зігрівати. Зараз ми дивимося на якість, колір, фасон і намагаємося віддавати перевагу модним і актуальним моделям. У цій статті Жіночий Світ пропонує вам розглянути головні тренди зими 2020:

Светри з кашеміру

Як і за часів наших мам, кашемір продовжує цінуватися за його приємні відчуття до тіла, тепло і легкість. Прості і лаконічні светри з кашеміру – відмінний варіант для доповнення базового гардеробу. Вибирайте речі спокійних і кричущих відтінків.

Шкіряні брюки

Ще один тренд майбутнього сезону. Стилісти рекомендують носити їх не тільки на прогулянки і виходи в світ, але і в офіс, адже різноманітність таких брюк досить переконлива: з завищеною талією, приталені, широкі, бананки, з декором і лаконічного дизайну, в чорному і кольорових відтінках.

Масивні черевики

Ви, напевно, вже помічали на молодих дівчат грубі чоботи? Мода осінь-зима 2019/2020 каже, що саме ці моделі будуть на піку популярності в цю пору року. При цьому не обов’язково носити під них одяг схожого стилю. Вони гармонійно виглядають з пальто і пуховиками.

Яскраві пальто

Ще один тренд сезону. Стилісти наполегливо рекомендують, крім базових і класичних варіантів, придивитися до верхнього одягу більш насичених тонів. Не бійтеся бути помітнішими, яскравішими і виділятися з сірої маси. Зверніть увагу на однотонні моделі, а також на одяг з аплікаціями, бахромою і сміливими принтами.

Кольорові колготки

Якщо ви ще не готові до дуже насиченого верхнього одягу, почніть з колгот. Мода на яскраві колготки стрімко повернулася в цьому сезоні, тому не втрачайте момент, щоб виглядати наймоднішою. Але будьте обережні: щоб не перенаситити образ, вибирайте нейтральні або приглушені тони інших деталей образу.

Джерело

 

 

Поділись


Новини партнерів