Ідеальний зимовий гардероб з 12 трендових речей

Дуже легко заплутатися у великій різноманітності тенденцій сезону осінь-зима 2019/2020. Справжні модниці починають скуповувати всі трендові речі, заповнюють шафи нарядами і аксесуарами. Але чи потрібно це? Насправді, можна всього лише за допомогою кількох речей повністю забезпечити себе стильними зимовими нарядами на весь сезон, пише Жіночий Світ.

Не обов’язково скуповувати всі трендові речі поспіль! Адже так легко заплутатися у всіх цих тенденціях, в їх поєднаннях і в розмаїтті аксесуарів. Що буде, якщо повністю заповнити шафу стильними речами? Ви навіть не зможете швидко підібрати стильний образ. Достатньо купити лише кілька речей, які повністю сформують ваш стиль. Отже, ми розповімо вам все про ідеальний зимовий гардероб, який складається з 12 трендових речей сезону.

1. Жилетка

Це одна з тих речей, яку можна знайти в забутих куточках шафи і в списку актуальних тенденцій. Так, саме ця річ була популярна в 60-ті і на початку 70-х років. У цьому сезоні жилетка втратила звичний контекст і стала простішою, універсальною річчю. Завдяки цьому вона зможе залишитися в моді ще довгий час, незважаючи на нові тенденції. Жилетка може бути відкрита з боків або закрита, з округлим або V-подібним вирізом, зовсім без вирізу або з високою горловиною. Але нейтральний колір – це те, що обов’язково повинно бути в універсальній жилетці сезону осінь-зима 2019/2020.

2. Романтична блузка

У цій речі зійшлися дві важливі тенденції осені: романтичний стиль, який став обов’язковою рисою сорочок, і естетика 70-х років, яка посприяла появі оборок, воланів і стрічок на комірах. Блузи з цими деталями стали беззаперечними трендами сезону осінь-зима 2019/2020.

3. Спідниця міді

Те, що в жилетці проглядається лише натяком, виходить на перший план в такій спідниці міді. Плісирована спідниця міді вважається еталоном стриманості, особливо – модель без прикрас в темних тонах. Стиль 70-х років все сильніше закріплюється серед тенденцій. Ефект посилиться завдяки високим черевикам, сорочці з стрічкою на комірі і піджакам XXL. Ідеальний образ для фанаток стилю 70-х років.

4. Високі черевики

Напевно у вас вже є чорні чоботи або черевики на підборах. Прийшов час пограти з кольором: придбайте високі чоботи бордового кольору. Вони такі ж універсальні, як модель чорного кольору, але додадуть темним зимовим образам яскраву родзинку. Халява до колін і рівні лінії сприяють ідеальному поєднанню з сукнями та спідницями. Не турбуйтеся, з вашими улюбленими облягаючими джинсами такі чоботи теж будуть виглядати дуже стильно.

5. Плащ

Повернення цієї речі на подіуми здивувало всіх, але все-таки стиль 70-х років і романтичність трендових плащів пояснює їх популярність. Знамениті бренди запропонували безліч версій плащів, але всі вони не пішли далеко від класичної версії круглої форми з прорізами для рук. Ці стильні моделі можна побачити в колекціях брендів Valentino, Miu Miu і Marc Jacobs.

6. Поло

Річ, яка стала центральною у весняній колекції Prada, вже починає захоплювати сезон осінь-зима 2019/2020. Так, не обов’язково чекати нового сезону, щоб носити стильне поло. Найпопулярніші бренди сезону вже підтвердили універсальність та стиль цієї речі, яка пов’язана зі стилем препп 90-х років.

7. Штани з принтом в клітинку

Широкий крій, висока талія, кльош і трендовий принт в клітинку… Саме ці характеристики визначають трендові штани сезону осінь-зима 2019/2020. Така модель підійде дівчатам з будь-яким типом фігури, тому і вважається універсальною. Принт в клітинку коричневого кольору – особливість цієї речі. Коричневі тони ідеально поєднуються з трендовими кольорами і принтами сезону.

8. Сережки зі стразами

Новорічні свята вже не за горами. Святковий образ однозначно повинен бути прикрашений ось такими довгими сережками зі стразами. Стиль 80-х років вітається і в аксесуарах. Шукайте сережки зі стразами, золотисті сережки і в розмірі XL. Подібні аксесуари точно будуть надійними.

9. Сірий піджак

Уже кілька сезонів такий піджак вважається символом елегантності. Ще з кінця XX століття, коли мінімалістичний стиль тільки набирав обертів, в моду увійшли ось такі піджаки, які ще недавно були прерогативою офісних, чоловічих образів. Сучасний стиль складно уявити без піджаків у стилі оверсайз, а особливо – в моді стритстайлу. Шукайте піджак сірого кольору, адже він буде ідеально поєднуватися з іншими трендовими кольорами сезону.

10. Мінімалістична шкіряна сукня

Ні, це зовсім непроста річ, незважаючи на крій. У ній поєдналися дві тенденції, які сформували основний гардероб сезону осінь-зима 2019/2020: шкіряна тканина і сукня-комбінація. Готичний мотив і естетика 90-х років створили разом універсальну сукню, яку можна поєднувати з футболками, блузами і найрізноманітнішим взуттям.

11. Чорні черевики

Чорні черевики з халявою середньої висоти стали трендом сезону. Головне в таких черевиках – брутальний стиль, який досягається завдяки масивній і міцній підошві. Такі черевики можна поєднувати, як з жіночною сукнею (вийде стильний контраст), так і з вашими улюбленими джинсами. Комфорт і стиль гарантовані!

12. Сумка в стилі ретро

Після різних трансформацій, ця сумка повернулася до своєї первозданної форми, завдяки якій отримала величезну популярність. Геометрична форма, коротка ручка і обробка під зміїну шкіру. Ця маленька сумка точно стане в нагоді вам для вечірніх виходів. Звичайно, шоппери зберігають свою популярність і практичність, але цей сезон точно не пройде без стильної сумки ретро.

Ці 12 речей сформують ідеальний гардероб сезону осінь-зима 2019/2020.

Джерело

Поділись


Новини партнерів