Тренд сезону: накладні кишені та штучне хутро

Якщо раніше верхній одяг з великою кількістю накладних кишень міцно асоціювався у нас з вбранням рибалки або мисливця, сьогодні ця деталь – одна з найпопулярніших дрібниць, які надають звичайним речем подіумного шику і актуальності, пише Жіночий Світ.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Prep yourself for those (inevitable) cold winter nights! Shop the #GlobalCitizen collection online now at www.houseofholland.co.uk

Допис, поширений House of Holland (@houseofholland)

Кишені нас цікавлять об’ємні, незвичайні – наприклад, різьблені або виконані з відмінної від основної тканини. Причому такий декор може розташовуватися не тільки на пальто і блузах – спідниці та брюки з модними накладками також в моді сьогодні.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

N21 Pre-Fall 2019 Collection. #N21 #numeroventuno #alessandrodellacqua #N21PreFall19

Допис, поширений N21 (@numeroventuno)

Ми – за дбайливе і гуманне поводження з тваринами, і тому цей модний тренд припав нашій редакції до душі. Хочете стати головною модницею сезону, вибирайте верхній одяг, прикрашений вставками зі штучного хутра. Вставки ці можуть бути несиметричними: так, цікавий варіант – хутро на одному рукаві. Більш звичні нам варіанти – облямований комір, пояс, планка під гудзики. Не бійтеся яскравого хутра!

Поділись


Новини партнерів