5 речей, якими потрібно поповнити свій гардероб взимку 2020

Новий сезон – час оновлення гардеробу. У зимових колекціях представлена велика кількість теплих речей різних фасонів і кольорів, тому зорієнтуватися в тому, що дійсно потрібно, а що може почекати – досить таки складно, пише Жіночий Світ. Стилісти назвали кілька наймодніших речей на прийдешню зиму, які відмінно доповнять базовий гардероб і допоможуть відчути себе стильною, привабливою і впевненою в собі:

Светр-оверсайз

Мається на увазі об’ємний м’який і теплий светр, який вам не захочеться знімати протягом усіх холодів. Зверніть увагу на однотонні светри смарагдового, лавандового, кремового, ніжного рожевого і інших ненав’язливих пастельних або глибоких кольорів. Хітом сезону вважаються светри з високим горлом і довгими рукавами.

Довге лаконічне пальто

Цю річ гардеробу справді можна вважати нестаріючою класикою, тому носити її можна кілька років вже точно. Краще вибирати універсальні відтінки на зразок бежевого, коричневого або пісочного. Якщо ви хочете відійти від теплих відтінків, зверніть увагу на світло-сірий колір або насичений синій. Довжину виробу краще вибирати міді.

Оксамит

Багатий, розкішний і елегантний оксамит буде в моді як ніколи. Якщо раніше він вважався матеріалом для урочистих і святкових подій, зараз стилісти використовують його в повсякденних образах і поєднують з джинсами, брюками і джемперами. Як і раніше актуальні в цьому сезоні оксамитові сукні в білизняному стилі.

Пуховик

Незамінна річ для суворих зим, яка може виглядати стильно і привабливо. У сезоні зима 2020 пуховики – це незаперечний тренд, тому поставтеся до вибору верхнього одягу серйозно і не пошкодуйте часу на пошуки ідеального пуховика. У моді незвичайні фасони, об’єм і глибокі кольори.

Шарф

Модниці давно перестали ховати шарфи під верхнім одягом, адже зрозуміли: вони роблять образ набагато цікавішим і незвичнішим. Неодмінно обзаведіться об’ємним шарфом і носіть його під пуховики, пальто і куртки. Це не тільки стильно, але і дуже тепло.

Поділись


Новини партнерів