Що носити навесні-2019: топ-5 модних трендів

Весна набагато ближче, ніж здається. Так чому б не почати до неї потроху готуватися?

Ми підготували для вас  топ-5 модних трендів, які будуть особливо популярними весною 2019-го.

Білі штани

Білосніжні штани стануть абсолютним must-have майбутньої весни. Головне, щоб вони не обмежували ваших рухів і були абсолютно комфортними. Це можуть бути як прямі штани, так і кльош — вибір за вами. Також модні експерти радять підбирати їх з габардину або шовку. Крім того, придивіться до варіантів з високою талією в стилі ретро, такі штани будуть на піку популярності.

Футболка з ефектом 3-D

Весною 2019-го багато дизайнерів пропонують відмовитися від гучних логотипів на футболках, таких як Fendi, Balenciaga і Gucci, і навпаки звернути свою увагу на скромні бавовняні майки з ефектом 3D. Найвдаліші варіанти можна знайти в колекціях Stella McCartney і Paco Rabanne.

Штани карго

Робоча уніформа продовжує захоплювати модні покази. На зміну робочим комбінезонам прийшли штани карго. Це об’ємні штани з великою кількістю кишень в стилі Лари Крофт. Вони були популярні ще в 90-х, і повернулися в моду.

Блискучі міні

Навесні насамперед хочеться продемонструвати ноги. Тому варто звернути свою увагу на сукні в пайєтках, які підійдуть для всіх вечірок. При виборі вбрання звертайте увагу на об’ємні плечі, декоровані рюшами, або актуальну довжину сукні.

Куртка з бахромою

Ковбойський стиль перекочував і в верхній одяг. Але тепер дизайнери не просто наслідують дикий захід, а інтерпретують все на сучасний манір. Поєднання деніму і замші, бахроми на куртках і сумках — все це завоювало модні покази весна–літо 2019.

Джерело

Поділись


Новини партнерів