Популярність сучасних засобів для створення красивого манікюру зростає з кожним днем. Буквально одне нанесення на нігтик — і руки набувають витонченого, доглянутого вигляду. До того ж мінімум трудовитрат. Все про сучасний засіб шелак CND дізнайтеся за посиланням https://abinails.com.ua/. Причому використовувати його можна як в умовах салону, так і вдома за наявності спеціального обладнання. Але ризик отримати замість довгоочікуваного американського засобу китайську підробку великий. Тому майстри ABI розкривають декілька основних ознак оригінального шелаку.

Як виглядає американський шелак CND

Справжній засіб для революційного манікюру має низку характерних ознак, за якими його можна відрізнити від дешевої підробки:

• Упаковка. Вона має в нижній широкій частині маленький картонний язичок. Потягнувши за нього, можна легко відкрити коробочку знизу. Підробка цього не має.
• Голограма. Основна ознака справжності засобу. Наклеюється на бічну або передню частину упаковки.
• Основна наклейка. Видрукувана в жовтих із білим тонах. Водночас шрифт написання тонкий і чіткий. У підроблених засобів наклейка надрукована на яскраво-жовтому папері жирним, а іноді й змазаним шрифтом.
• Дно скляного флакона. В оригінальному виконанні воно гладке по краю. Має втиснутий у центрі всередину значок. Підроблений флакон значка не має, а краї його денця грубо-ребристі.
• Номер партії. Його наносять обов’язково. В оригінальному виконанні маркування наносять на нижню зворотну частину упаковки та флакона. Можливий варіант нанесення на денце. На підроблених засобах шелаку номер партії не вказують зовсім.

І найголовніше — запах. Якісний засіб не має різкого, їдкого амбре. Хороший американський шелак пахне як звичайний лак.

У чому особливість шелаку CND

Засіб для манікюру, представлений компанією Creative Nail Design світу в 2010 році, вирізняється низкою переваг:

• Гіпоалергенність. Шелак не містить формальдегідів, толуолу, дибутилфталату. Тобто засіб є безпечним для жіночого здоров’я.
• Поверхневе покриття. Компоненти шелаку не проникають всередину нігтьової пластини, не порушують її структуру, не руйнують ніготь.
• Додаткове зміцнення пластини. Під шаром шелаку нігтик міцнішає, не гнеться, не ламається. Навіть за умови механічних навантажень на руки.
• Безпечне зняття. Засіб не потрібно сточувати, як це роблять із гелем. Досить просто обернути нігтики спонжами, просоченими спеціальним складом. Через 8–10 хвилин шелак сам відстає від пластини.

Окрім того, модниці однозначно підберуть для себе виключно свій, модний відтінок шелаку. Адже колірна палітра препарату дуже багата. Купити оригінальні засоби CND для формування гідного манікюру можна в компанії ABInails.