Модні тенденції, яких потрібно дотримуватися при виборі вбрання на Новий 2019 рік.

До Нового 2019 року, залишається все менше, і менше часу. І час вже замислюватися про те, як і в чому ми його зустрінемо. Які модні тренди будуть нас радувати в майбутньому році, який колір одягу на Новий 2019 рік слід вибрати?

ЧИМ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ РІК СВИНІ

Прийдешній рік буде роком Жовтої Земляної Свині. Основними якостями символу майбутнього року буде працьовитість і завзятість. Головний девіз всіх, незалежно від того, в який рік ви народилися, впевнений рух вперед!

Свинка дуже імпонує сім’ї, любові, обожнює велику кількість дітей, тому якщо ви ще не створили сімейне вогнище, саме час про це задуматися. Діти, що народилися під цим знаком, будуть дуже працьовитими і життєрадісними. Обов’язково будьте в цей період чуйними, добрими, любіть, веселіться, до таких людей Кабан буде прихильний.

Свинки не терплять самотності і зради. Для того щоб удача супроводжувала всі наступні 365 днів необхідно знати, як зустрічати Новий рік.

Важливо, які кольори на Новий рік 2019 актуальні в підборі вечірнього вбрання і оформленні будинку. Неодмінно будьте в новорічну ніч у відмінному настрої, оточіть себе своїми близькими і друзями, адже як зустрінеш рік, так його і проведеш.

В квартирі без сумніву, має бути чисто, те, що Свинки люблять бруд, це міф. Це охайна тварина, а за допомогою грязьових ванн вони підтримують захисні функції організму.

МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ, ЯКИХ ПОТРІБНО ДОТРИМУВАТИСЯ ПРИ ВИБОРІ ВБРАННЯ НА НОВИЙ 2019 РІК.

Існує легенда, для того, щоб всі наступні 365 днів вас супроводжувала удача, потрібно догодити тварині – символу Нового року. Для дотримання цієї традиції, ми здатні буквально на все. І 2019 рік не виняток.

Для жінок найважливішим в підготовці до головної ночі року, є не прибирання, не покупка подарунків, не святковий стіл, а саме підбір новорічного вбрання. Жінки підходять до цього питання з особливим ентузіазмом і шиком, так як протягом року у них може й не бути можливості показати себе і одягнутися з особливим шиком.

Про новорічний образ слід задуматися заздалегідь, при зустрічі року Жовтої Вогняної Свині, потрібно виглядати розкішно, з особливим чарівним блиском. Тож сукні якого кольору ви віддаєте перевагу?

Свинка любить наступну кольорову гаму:

  • Жовтий, з усім його різноманіттям відтінків, від яскравого, до більш спокійного гірчичного, підійде шатенкам, як зі смаглявим, так і зі світлим типом шкіри.
  • Одягаючи лимонний тон, переконайтеся, що у вас здоровий вигляд обличчя, інакше він підкреслить ваші синці під очима.
  • Золотий, підійде дівчатам з контрастним типом зовнішності. Прекрасно поєднується з чорним і білим відтінками.
  • Помаранчевий – колір «безумців», його носять рішучі і позитивні люди. Підійде, як жінкам зі світлим типом шкіри з легким рум’янцем на щоках, так і рудим. Якщо у вас темне волосся і світла шкіра відтінки оранжевого будуть різати око.
  • Коричневий, кавовий, підійде менш сміливим жінкам, більш консервативним. Його обирають надійні і раціональні люди. Він пасує людям з будь-яким кольоротипом.
  • Сірий – досить простий, але в той же час досить підступний тон, головне знайти свій серед понад п’ятдесят відтінків сірого.
  • Сріблястий – відтінок, який ідеально підкреслить виразні риси обличчя. Він підходить людям зі світлими лініями зовнішності, до срібла слід ставитися з обережністю. Поєднується з будь-якими іншими кольорами, на ваш смак. Чудовий варіант на Новий 2019 рік в поєднанні з жовтим або оранжевим відтінками.
  • Жовтий колір приносить радість і щастя, символізує любов. Якщо хочеш знайти достаток і досягти успіху в житті, віддай перевагу вбранню з жовтими відтінками, в будь-яких їх проявах. Пам’ятайте, що в наряді жовтих тонів, ви будете завжди на виду, вас будуть виділяти, тому це одяг для впевнених в собі жінок. Варто тільки трохи проявити фантазії і підібрати особливий тон, який вам до лиця. Жовтий відтінок можна поєднувати з такими кольорами, як: білий, сірий, блакитний, рожевий, чорний, коричневий, фіолетовий, червоний.

Не бійтеся комбінувати, але робіть це акуратно, щоб через насиченість кольорів не виглядати зухвало.

Особливої розкоші в усі часи надають сукні до підлоги, придивіться саме до золотих і срібних елементів гардеробу, в них ви на 100% будете неперевершені. Наряд може бути як з текстурного матеріалу з золотисто-срібним відтінком, так і повністю вишитий паєтками та блискітками. Одягу даного кольору віддадуть перевагу сильні духом люди, готові до рішучих дій, але і в той же час дуже елегантні і витончені

Якщо ви є прихильником більш консервативних кольорів, і вважаєте, що перераховані вище поєднання кольорів вам буде не до лиця, можна підібрати сукню більш класичних відтінків. Непогано буде виглядати поєднання чорного з елементами сталевого кольору, це безпрограшний варіант, який зробить вас чарівними, стильними і сучасними. Головне нехай це буде не строгий офісний стиль.

Всі будинки мод в один голос кричать про те, що в цьому році великий акцент роблять на сукнях-міні, це буде писком сезону, для дівчат з відмінною фігурою, це завжди 100% заявка на перемогу. Якщо ж ви жінка з пишними формами, виберайте більш вільний крій сукні-міні.

У 2019 голосно заявляє про себе в’язаний трикотаж. Різноманітність даного вбрання перевершує всі очікування. В’язана новорічна сукня – дуже незвичайний варіант для святкової ночі, а й тут знайдуться варіанти на будь-який смак, серед усього розмаїття втілень. Таке вбрання додасть вам неординарності і неповторності. Затишні сукні відмінно підійдуть для святкування у сімейному колі вдома.

Урізноманітнити їх можна мереживом, воланами, блискітками. Ну і правильно підібрані аксесуари не дадуть образу занудьгувати.

Якщо ви не любите сукні, тоді вам слід звернути увагу на такий елемент гардеробу, як комбінезон. Це модна новинка 2018-2019 років, яка набрала величезної популярності серед справжніх модниць. Він може бути настільки різноманітним, з шикарним верхом, з декором з мережива, оксамиту, сіточки, паєток.

Особливим попитом користуються комбінезони з акуратними і легкими тканинами. З таким вбранням ви будете дуже елегантні і жіночні, перебуваючи в центрі уваги.

Вбрання простого крою, виконане з дорогої тканини, буде виглядати дуже ефектно. Якщо ви хочете додати родзинку своєму образу, хочете підкреслити вашу жіночність, вибирайте моделі з таких тканин як:

  • мереживо, тканина з мереживними елементами – завжди безпрограшний вечірній варіант, додасть вам ніжності, жіночності, романтичності;
  • атлас і шовк – це благородний блиск в наряді, сукні, виконані з цього матеріалу, підкреслять всю красу вашої фігури;
  • тканина з мереживними елементами;
  • оксамит, вже не перший рік тримає топову позицію, надаючи сукням особливої святковості;
  • тканина з блискітками і паєтками, вбрання з такої тканини завжди буде виглядати урочисто, незалежно від фасону;
  • гофрована тканина – тренд 2019 року, дрібні складочки додадуть вам легкості.

Вибираючи новорічне вбрання, довіряйте своєї інтуїції, якого б кольору і фасону плаття, комбінезон, топ, брюки ви не вибрали, вони повинні вам пасувати. Наряд повинен бути легким і приємним, він не повинен сковувати рухи.

ДОПОВНИТЬ ОБРАЗ ВЕЧІРНІЙ МАКІЯЖ І АКСЕСУАРИ.

Макіяж в цю прекрасну ніч краще робити яскравим, виразним. Очі слід підкреслити стрілками, використовувати яскраві тони помад. Нехай косметика буде водостійкою, таким чином, ви зможете зберегти неповторність до ранку. Грамотний макіяж завершить ваш образ, постарайтеся зробити його гармонійним зі своїм вбранням, тут головне не переборщити, у всьому важлива міра.

У зачісці віддайте перевагу локонам, завиткам, ретро хвилям. Вони додадуть вашій зовнішності особливої ніжності і витонченості. Укладка повинна бути легкою і повітряною, створюючи ефект природності.

У цьому році не варто забувати про милі прикраси для волосся, заколочки, шпильки, резиночки, обручі, квіточки, бажано прикрашені блискітками або стразами.

Жоден образ не буде закінченим, якщо ви не підібрали відповідні прикраси, це можуть бути як скромні, нейтральні, класичні, так і яскраві аксесуари.

Навіть при виборі кілець і сережок потрібно пам’ятати про те, що прикраси є невід’ємною частиною образу. Якщо ви вибрали сукню темних тонів, доповніть вбрання аксесуарами під золото. Воно прекрасно зможе поєднуватися і буде відповідати модним кольорам наступаючого року Жовтої Свині.

Сюди також чудово підійдуть сумка, туфельки чи босоніжки золотих відтінків. Туфлі-човники, це безсмертна класика.

Додайте пояс, який послужить родзинкою образу і підкреслить лінію вашої талії, він може бути металевого кольору. Не бійтеся експериментувати, і ваш образ буде неперевершений.

Завершальний штрих у вашому новорічному образі доповнить гарний манікюр. Акуратні нігті завжди в усі часи залишаються в моді. У 2019 році в моді будуть нігтики середньої і великої довжини. Для декорування можна використовувати, геометричні візерунки, наклейки, візерунки їх кольорів, розпис. Для вечірнього манікюру дуже актуальні стрази, блискітки, камені, пудра. Перше місце в наступаючому році, дістається манікюру в стилі мінімалізму плюс геометрія. Детальніше читайте тут.

Свинка любить багатство і розкіш, тому рік, який вона символізує, слід зустрічати з багатим столом. Економити на частуванні не варто в цьому році. По можливості придбайте новий посуд, а старий викиньте, вони притягнуть тільки витрати і фінансові втрати.

Зустрічайте Новий рік з декількома великими купюрами в кишенях, порожні кишені – це погана прикмета.

Новий рік – час чудес, любові, веселощів. Обов’язково підготуйтеся до нього з усім шиком. Адже, що може бути важливіше для жінок будь-якого віку, як одягнути красиву сукню, зробити розкішну зачіску і сяючий макіяж, підібрати відповідні прикраси.

У повсякденному житті, нам часто не вистачає на це часу, тому наближається пора, коли ми перетворюємося в шикарних богинь і всіх засліплюємо своєю красою.

Обов’язково загадайте бажання в новорічну ніч, Кабан це любить. Киньте монетку в келих з шампанським, коли куранти битимуть 12 разів, це принесе вам збільшення достатку. Купіть скарбничку у вигляді свинки, не забувайте її годувати, за що вона вам обов’язково віддячить. Всі бажання і ритуали, виконані цієї ночі, обов’язково збудуться. Ну а Жовта Земляна Свинка нам в цьому допоможе.

Джерело

Поділись


Новини партнерів