В яких відтінках зустрічати Новий рік: головні кольори – 2019

Рік Золотої Свині ніби натякає, якому кольору варто віддати перевагу, але якщо жовтий зовсім не твоя історія, крім нього ми підібрали ще кілька варіантів, які схилять символ прийдешнього року на твою сторону. Важливе уточнення: представлені моделі не пряме керівництво до дії, а скоріше, наочне приладдя, спрямоване на те, щоб тебе надихнути.

Головне – знати, як сподобатися Жовтому кабану, решта додасться. Принаймні, так говорить прикмета.

Як не розізлити символ 2019-го – читайте в добірці найбільш вдалих з точки зору астрології, психології та моди колірних рішень на майбутнє торжество.

Колір запиленої троянди

Міленіальний рожевий – головний колір року, що минає, який не збирається з тобою прощатися. За нашими підрахунками, він буде актуальним ще як мінімум два сезони. Тому, якщо таких речей до сих немає в твоєму гардеробі, то саме час купити що-небудь цього відтінку.

Запиленний блакитний

Блакитний в психології означає довіру. А ще цей колір дарує спокій і умиротворення. Якщо хочеш в майбутньому році уникнути суєти і стресу , а в сам Новий рік продемонструвати знання модних тенденцій , не забудь приміряти цей колір в пріпиленний відтінку.

Золотий

Практично усталена класика – зустрічати в ньому Новий рік. І неспроста, адже золото – колір грошей і багатства. Якщо ти взяла курс на збагачення, неодмінно приглянь собі таку сукню. А якщо на ній ще будуть паєтки (алюзія на монети), зірвеш подвійний куш.

Жовтий

Нарешті ми дісталися до головного кольору прийдешнього року. Він важливий не тільки з точки астрології, але з позиції моди, адже жовтий зараз в тренді. Вибираючи вбрання, пам’ятай, що чим яскравішим є колір, тим краще.

Смарагдовий

Смарагдовий – дорогий, глибокий і природний колір. З’явитися в ньому – значить заявити світові про свою піднесену натуру і любов до прекрасного. Смарагдовий асоціюється з натуральністю, природою і свіжістю. Він часто зустрічається в природі, згадай, наприклад дорогоцінне каміння, від якого колір отримав свою назву. Крім того, це улюблений відтінок голлівудських зірок. Вибери його, якщо мрієш провести 2019-й як зірка.

Срібний

Ти здивуєшся, але холодний сріблястий відтінок теж працює на залучення грошей. Виявляється, все, що пов’язано з землею ( а саме до цієї стихії відноситься Жовта Свиня) і металами, приманює фінансове благополуччя. І, до речі, після того як бренд Isabel Marant представив на Тижні моди весняну колекцію в стилі диско, ні у кого не залишилося сумнівів, що срібний знову в числі актуальних. А Майлі Сайрус в новому кліпі лише підтвердила цю гіпотезу.

Чорна класика

З одного боку, чорний – один з найбільш елегантних кольорів, з іншого – досить нудний. Для того щоб не здаватися людиною з мізерною фантазією, вибери сукню або з оригінальним орнаментом, або з шкіряними вставками. І не надто заляписто, і небанально.

Джерело

Поділись


Новини партнерів