Спеціалісти назвали наймодніший колір 2019 року

Природний відтінок рифів з тропічних морів оголошено найпопулярнішим в 2019 році. У цій статті ми розповімо вам, як носити такий неординарний колір.

Щороку Інститут кольору Pantone публікує довгоочікуваний звіт, гучно проголошуючи колір, який буде правити балом увесь наступний рік. У 2018-му році своє лідерство закріпив ультрафіолет, який додав в палітру ще кілька суміжних відтінків – лавандовий, пурпурний і аметистовий. Напередодні нового 2019 року Pantone визначив наступного лідера: тепер найбажанішим кольором в одязі, взутті і аксесуарах стане «Живий корал» (Living Coral) під номером 16-1546.

Поява такого відтінку в списку найбажаніших є вельми закономірною: кислотно-оранжевий з палітри трендових неонових відтінків минулого сезону, здавалося, втихомирився і пристосувався до реалій нашого повсякденного життя. В міру яскравий і простий, але цікавий – кораловий готує нам чудове поле для експериментів в наступному році.

У колекціях 2019 року кораловий і правда був представлений в достатній кількості: шовкові хвилясті сукні, затишні светри, спідниці з принтами і навіть класичні костюми-двійки – вони і будуть найбільш універсальним придбанням для гардероба наступних сезонів. Поєднуйте брюки з базовою футболкою або об’ємною сорочкою незвичайного крою, підбирайте звичні вам фасони будь-яких відтінків: від глибокого індиго до всієї палітри винного. Відмінно підійде навіть лідер минулого року – глибокий і багатогранний ультрафіолет. А костюмний кораловий жакет зможе стати відмінним колірним акцентом до речей ахроматичної палітри.

Якщо яскравість відтінку вас лякає, придивіться до ніжного персикового – наприклад, такого, який показала Міучча Прада в весняно-літньої колекції Prada.

Грати другорядну роль і бути просто фоном для інших колірних експериментів у яскравого «Живого корала» точно не вийде: всю увагу він в будь-якому випадку перетягне на себе. До природного кольору коралових рифів з тропічних морів підійдуть відтінки синього – наприклад, аквамариновий і блакитний: природа завжди підкаже найцікавіші поєднання, тому пошукати натхнення варто на фотографіях з travel-репортажів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів