Зима 2019: наймодніші кольори сезону

Фахівці інституту Pantone вибирають кольори і відтінки, які будуть “диктувати моду” найближчі кілька місяців. Так, в інституті визначились з тим, якого кольору речі варто шукати на полицях магазинів цієї зими.

“Синя туманність”

Цей відтінок синього, на відміну від свого побратима navy, який був модний в минулому сезоні, буде набагато яскравішим і соковитішим. Носити його можна з яскравими кольорами, на зразок, оранжевого, або класичного вершкового.

“Ультрафіолет “

Цей колір не буде новим, оскільки в минулому сезоні ми теж його носили. Цей колір прийнято вважати кольором людей творчих, з важким характером. А оскільки ми живемо в складні часи, в принципі, все зійшлося. Під нього можна підібрати цегляний, чорний або бордо.

“Пелюстка крокусу”

Він нагадує відтінки лавандового, який більше прийнято вважати жіночим і занадто ніжним кольором. Однак останнім часом все більше дизайнерів воліють використовувати його і при створенні чоловічого одягу, роблячи колір більш універсальним.

“Оливка в мартіні”

Більш відомий нам, як колір хакі, фахівці радять використовувати замість набридлих чорного і темно-синього. Таким чином цей відтінок сміливо можна вважати універсальним в цьому сезоні.

“Ніжний лимон”

Можна впевнено комбінувати з “пелюсткою крокусу” і “ультрафіолетом”, до яких він підходить просто ідеально. В принципі, цей відтінок сам по собі досить самостійний і універсальний. Головне пам’ятати, що чим світліший тон у вашої шкіри, тим більше “жовтизни” має бути в цьому лимоні.

Джерело

Поділись


Новини партнерів