5 модних відтінків лаку для нігтів

Вибираємо модні кольори для манікюру і педикюру на найближчі місяці.

Відтінки

Матовий молочний. Теплий, жіночний і спокійний відтінок. Чудовий варіант для манікюру на кожен день. Добре поєднується з простою і аскетичною геометрією. Гарно виглядатимуть на нігтях схожі варіанти: колір слонової кістки і м’який молочно-персиковий.

Marsala. Справжній осінній відтінок. Щось між приглушеним бордовим і сіро-червоним. Йому також добре підходить матовість. Добре поєднується з квітковими візерунками (білими, рожевими).

Матовість ─ переважаючий загальний тренд сезону. Вона добре підходить більшості відтінків.

Розкішна фуксія. Відмінний варіант яскравого манікюру. Насичений колір, в залежності від способу, підкреслить романтичність, екстравагантність, життєрадісність. Чудово виглядає у поєднанні зі складною геометрією і частковим квітковим візерунком.

Чорний. Чорний колір візуально подовжує пальці і робить їх більш витонченими. Сам по собі може бути нудним, але дизайнери придумали безліч варіантів, щоб зробити його цікавішим (ефект скла, матовість, поєднання з іншими відтінками ─ наприклад, чорно-червоний або чорно-білий з м’якими переходами). Дуже добре виглядають на чорному різні види напилювань і ефект битого скла.

Метал. Тренд сезону FW 18/19. Срібний, бронзовий, золотий і навіть холодний-залізний відтінки будуть особливо популярні. Вони добре поєднуються з іншими кольорами (білий, чорний, червоний) і дають великий простір для цікавої і незвичайної геометрії. Обережніше з квітковими візерунками, які на металевій основі можуть виглядати недоречно.

Дизайн

Мінімалізм і стриманість. Триває тренд минулих сезонів у вигляді хаотичних тонких смужок або помірного поєднання смужок різної товщини, смужок з напиленням на одному з пальців і т.д. Актуальними будуть невеликі геометричні фігури (квадратики, трикутники, прямокутники) чорного, білого відтінку, відтінку слонової кістки на прозорому покритті. Також цікаво виглядатимуть складні геометричні системи на одному-двох пальцях.

Візерунки і завитки теж не втратили своєї популярності. Спробуйте на декількох пальцях білі завитки на тлі матової фуксії або marsala. Актуальною залишається абстрактна тематика, що дає волю фантазії. Так, багато хто вибирає флористичні мотиви в осінній тематиці – наприклад, гілочки і листочки з різними видами напилення

Поділись


Новини партнерів