Топ-5 найбільш популярних стрижок і укладок цієї осені

Осінь змушує нас коригувати не тільки гардероб, але і образ загалом. Підвищена вологість, статична електрика і головні убори – той мінімум причин, через який улюблена укладка ніколи не буде виглядати так мило і природно, як влітку. Щоб взяти правильний курс на зміни, у цій статті ми пропонуємо вам ознайомитись з головними трендами, яких потрібно дотримуватися в найближчі місяці.

Пучок

Тут все просто: пучок – ідеальна зачіска саме для холодної пори року, тому що, по-перше, вона дуже практична (зачіска менш сприйнятлива до вітру), по-друге, зручна (з пучком можна одягнути і капелюх, і хустку), і, по-третє , хвилююче-сексуальна (зібране вгорі волосся витончено оголює шию). Актуальним цієї осені буде як тугий високий пучок, так і недбалий, трохи приспущений а-ля «пучок Меган Маркл». Не втратять свої позиції і розпатлані напівпучки в поєднанні з розпущеними пасмами. Експериментуйте і шукайте свій ідеальний пучок.

Коротка стрижка

Ще один популярний тренд осені – короткі стрижки, на які в цьому році нас надихнули голлівудські зірки. Такі зачіски є дуже модними, але, на жаль, далеко не всім підходять. Якщо ви, сліпо слідуючи моді, зробите таку стрижку, можете легко потрапити в халепу, тому спершу варто порадитися зі стилістом, приміряти 3D-образи і добре подумати … Але якщо ви впевнені і прийняли рішення, доповніть стрижку контрастним фарбуванням – це додасть вашому вигляду справжнього wow-ефекту.

Каскад

Багатошарові каскадні пасма в сезоні 18/19 будуть в фаворитах укладок для довгого волосся. Особливо добре вони виглядають з асиметрією навколо обличчя. Каскад надає обличчю романтичності і підкреслює очі, які можна виділити за допомогою макіяжу трохи сильніше, ніж зазвичай. Каскад добре виглядає з подовженим чубчиком, але ця «опція» абсолютно індивідуальна.

Шег

Нерівні пасма, асиметрія і «рваний» вигляд – стрижка шег і не думає виходити з моди. Така укладка (точніше, її стилізована відсутність) надає образу навіженості, загадковості і сексуальності. Вона зручна, практична і не вимагає якихось особливих навичок стиліста і великої кількості часу.

«Шапочка»

Ще один модний тренд цього сезону – стрижка- «шапочка». Вона чимось нагадує укладку Мірей Матьє, але ще більш смілива, чітка і провокаційна. «Шапочка» буде мати гарний вигляд з різними відтінками – від класичних до ультра рожевих або блакитних. Якщо вам не подобаються чіткі контури, але при цьому симпатична сама стрижка, завжди можна внести трохи хаосу в спокійний варіант за допомогою засобів для укладки. Єдиний мінус такого способу – це регулярне відвідування стиліста для підтримки форми.

Поділись


Новини партнерів