Топ-10 модних трендів осені

Моду не наздогнати, але чому б не спробувати? До того ж, достатньо лише одного трендового штриха, щоб звичний образ тут же заграв новими фарбами.

Ось 10 трендів, які будуть дуже популярними цієї осені.

1. Багатошаровість

Цей тренд був популярний навесні і обіцяє зберігати свої позиції як мінімум до березня. Бонус: в прохолодний сезон багатошаровість – це не тільки модно, але ще і тепло.

2. Ковбойский стиль

Замша, бахрома, сомбреро, пончо, ковбойські чоботи, широкі ремені з масивними пряжками – ось це все. Трохи романтики з “Світу Дикого Заходу” – прекрасний спосіб трохи розвіяти осінній сплін.

3. Анімалістичні принти

Осінньо-зимова мода 2018/2019 – явище справді дике. Від леопарда до оцелота, від зебри до тигра – анімалістичні плями і смуги засвітилися в показах практично всіх найбільших модних будинків світу.

Деякі дизайнери навіть насмілюються римувати в межах одного образу принципово різні види анімалістики. Наприклад, шкуру леопарда і зміїний принт.

4. Квіти

Флора не менш популярна, ніж анімалістичні малюнки. Трошки подражнити зиму яскравим вбранням з тюльпанами або крокусами – чому б і ні?

5. Образи з об’ємними стьобаними куртками

Цей комфортний – легкий і водночас теплий – верхній одяг пройшов червоною ниткою практично через всі модні колекції осені-зими 2018/2019. Дуже модно, якщо дута куртка або пальто виглядають надто об’ємними, ніби з чужого плеча.

6. Піжамний стиль

Гладкі хвилясті тканини, абсолютний комфорт. У одягу в піжамному стилі немає недоліків! Ну за винятком не дуже звичного зовнішнього вигляду.

Комплект з вільних штанів і сорочки на гудзиках, кімоно, сукня під негліже або просто подовжений тренч з тонкого велюру, що нагадує домашній халат, – вибирайте вуличну “піжаму” на свій смак і відчувайте себе в мегаполісі як вдома.

7. Образи з курткою-паркою

Легкі об’ємні парки буквально скрізь! Дизайнери римують їх і з джинсами, і з витонченими спідницями-олівцями, і з агресивними черевиками, і з кросівками, і з нюдовими човниками на шпильці.

8. Штучне хутро

Цей матеріал затребуваний не тільки у вигляді звичних подовжених жилетів і кожухів, а й в багатошарових конструкціях, а також в аксесуарах: сумочках, взутті, рукавичках і шарфах.

Довжину і колір хутра вибирайте самостійно. Дизайнери захоплено грають з будь-якою текстурою.

9. Образи з плащем-пончо

Якби серед верхнього одягу проводився чемпіонат по комфорту, то плащі-пончо зайняли б перше місце. Легкі, абсолютно не сковують рухів, приховують недоліки фігури і одночасно підкреслюють тендітність, ці разлітайки знову в моді. Довгі або короткі, екстравагантні або в строгу “британську” клітку – вибирати тільки вам.

10. Стиль хіппі

Яскравий, вільний і злегка ностальгічний хіпі-стайл знову на хвилі. Особливо органічно він виглядає теплою осінню. Не пропустіть момент на повні груди вдихнути прекрасні і незабутні 1960-і.

Джерело

Поділись


Новини партнерів