Топ-5 модних трендів осені 2018

Прийшла осінь, а значить час потроху ховати рожеві спідниці і топи в шафу і відшукати в найдальніших шухлядах тепліші речі. Щоб виглядати найкрасивішою в цю холодну пору, кожній модниці потрібно взяти до уваги поради модних експертів.

Ми пропонуємо вам топ-5 цікавих і стильних рішень сезону осінь-зима 2018-19 за версією Дослідницького інституту кольору Pantone.

1. Клітинка

Модний принт, який не втрачає свою популярність вже не перший сезон, цієї осені повністю окупував подіуми і серця найстильніших дівчат світу. Пальто, спідниці, блузи, сукні – сміливо вибирайте більше, ніж одну, картату річ і комбінуйте між собою.

2. Тваринний принт

Леопард, тигр, зебра або пітон? Беріть все і відразу. І поєднуйте між собою, якщо хочете бути ультрамодного. Чим більше анималистичних принтів в образі, тим краще.

Свіже рішення – розбавити традиційні колірні поєднання “хижого” принта додаванням яскравих палітр – рожевої, малинової або фіолетової.

3. Плісировка

Незважаючи на те, що плісировані спідниці свого часу стали мейнстрімом і відійшли на другий план, ця річ з бабусиного гардеробу знову увійшла в моду. Тут головне не бояться експериментів – змішуйте стилі і надягайте плісировані спідниці з грубими в’язаними светрами або світшотами, кросівками і туфлями на підборах.

4. Вініл

Образи з матриці як ніколи в тренді в 2018 році. Влітку всі носили окуляри як у головного героя, а восени прийшла пора вінілових плащів. Це – одине з найсміливіших нововведень сезону, що вже увійшло в життя модників Нью-Йорку, Парижу, Мілану та Лондону, диктуючи тенденції стрітстайлу.


5. Багатошаровість

Багатошаровість – це тренд, який тримається вже кілька сезонів. Цієї осені вона повинна стати особливо перебільшеною. До того ж, це тепло. Так що поєднуйте різні фактури, кольори і крої одягу і будьте стильними.

Джерело

Поділись


Новини партнерів