ТОП-5 модних відтінків волосся, які вам потрібно випробувати цієї осені

Літо не вічне і зовсім скоро настане один з найрозкішніших сезонів – осінь. Як стверджують стилісти, у новому сезоні обов’язково потрібно щось змінити в собі – так, удача буде супроводжувати вас все життя. Ну а починати своє перетворення потрібно звичайно ж з волосся. Наша редакція розповість, які відтінки волосся будуть в моді цієї осені. Вибирайте свій відтінок волосся і перетворюється!

Цієї осені на вас чекають більш спокійні і нейтральні відтінки волосся: не буде насичених і яскравих відтінків. Восени будуть в моді теплі відтінки волосся.

Baby blond. Ідеальний варіант блонду, який виглядає неначе ваш рідний колір волосся. Теплий відтінок блонду, без натяку на жовтизну, надасть вашій шкірі свіжості, а обличчю відпочившого вигляду. Але пам’ятайте, ваше обличчя має бути ідеальним: без почервонінь, висипань, інакше такий блонд буде підкреслювати всі ваші недоліки.

Пшеничний блонд. Якщо ви хочете залишатися блондинкою, але віддаєте перевагу більш натуральним відтінкам, тоді цієї осені придивіться до пшеничного кольору. Блонд з золотистим відливом – те, що потрібно для барвистої осені.

Карамельний відтінок. Відтінок карамельних пасом може варіюватися: від світлого до більш насиченого і глибокого. Шатенкам стилісти рекомендують вибирати більш яскравий варіант фарбування волосся в карамельний колір. А ось брюнеткам краще вибирати насичені і глибокі відтінки карамелі.

Теплий шоколад. Однотонний шоколадний колір теплого відтінку буде стильно виглядати на жінках теплого кольоротипу. Такий відтінок додасть вашим локонам об’єму і створить стильний нині ефект 3D-колорування.

Каштановий відтінок. Модний натуральний відтінок, який підкорив багатьох стилістів своїм багатим і насиченим кольором, який легко отримати за допомогою всього лише одного фарбування. Каштановий відтінок ідеально підійде власницям порцелянової шкіри обличчя.

Джерело

Поділись


Новини партнерів