8 модних зачісок, які можна зробити за одну хвилину

Крутимо локони, плетемо коси, збираємо волосся в пучок – який би з варіантів укладки на літо ти не вибрала, пам’ятай: все повинно бути максимально просто у виконанні. Прибери подалі лак сильної фіксації, так як зараз правлять бал легкість і недбалість.

Розпущене волосся

Звичайно ж, недбалі локони – одна з найпростіших укладок у виконанні, яка доречна завжди. Збери волосся в тугий хвіст на маківці. Розділи його на кілька великих пасом і накрути кожне на плойку великого діаметру. Зніми гумку і збий волосся руками. Готово!

Навіть якщо ти носиш каре, цей варіант укладання теж можливий: накрути волосся попрядно за допомогою плойки середнього або великого діаметру, змінюючи напрямок, – прокручуй, рухаючись від обличчя і навпаки. В кінці збий волосся руками і трохи пройдися лаком.

Пучок

Пучок – укладка, яка надає образу романтичності і ніжності. Зроби прямий проділ. Збери волосся в низький хвіст і перекрутити його кілька разів, сховавши кінчики. Все повинно виглядати максимально природно.

Більш елегантний варіант укладання – пучок з ідеально гладкими волоссям: знову ж зроби низький хвіст, склади волосся в кілька разів, імітуючи бант, і затягни його посередині товстою гумкою. Кінчики можуть залишитися вільними.

Коса

Одна з наймодніших укладок цього літа – коса – “риб’ячий хвіст”. І бажано, щоб вона була заплетена недбало, щоб пасма вибивалися, в цьому і фішка. Збери волосся в хвіст, розділи його на дві рівні частини – одну тримай в правій руці, а іншу – в лівій. І починай перекладати по одному тонкому пасму з правої частини в ліву і навпаки, чергуючи рухи.

До речі, некласична “розслаблена” коса, яку ти заплетеш так, як зможеш, але з акуратно укладеним волоссям – підійде навіть для вечірнього образу.

Хвіст-коса

Якщо звичайні коси або хвости тобі набридли, то пропоную їх об’єднати. Збери волосся у високий хвіст, розділи його на дві рівні частини і скрути джгути. Перекрути їх між собою, залишивши невеликий хвостик.

У цій укладці є і більш строгий варіант – техніка така ж, як і в попередній, але волосся ідеально рівне і зверху приглажене гелем.

 

Поділись


Новини партнерів