Що носити восени 2018 року: леопардовий принт

Уже цієї осені в моду повертається леопардовий принт.

Ви ще не знаєте, в чому зустрічати осінь? Тоді зверніть увагу на вбрання з леопардовим принтом. Якщо вам здається, що такий малюнок ніяк не впишеться в ваш стиль і буде виглядати вульгарно, тоді читайте наші модні поради, які точно переконають вас придбати хоча б одну річ з леопардовим принтом.

Леопардовий принт – досить яскравий і насичений малюнок, який відразу ж звертає увагу на себе. Головне правило леопардового малюнка на одязі – не переборщити. Ніяких total look з леопардовим малюнком (звичайно, якщо ви не збираєтеся на специфічну вечірку). Пам’ятайте, тільки одна деталь в образі повинна бути з леопардовим принтом: взуття, сумка, жакет, спідниця, блуза, топ або сукня. Всі інші речі повинні бути в більш приглушеному і однотонному варіанті. Якщо ви боїтеся ризикувати, тоді стилісти рекомендують робити ставку на чорний або білий колір. Нейтральні відтінки точно будуть гармонійно виглядати з леопардом.

Запам’ятайте, якщо ви вирішили одягнути річ з леопардовим принтом, тоді забудьте про інші малюнки на одязі – ніяких інших принтів. Наприклад, якщо ви хочете одягнути спідницю з леопардовим принтом, тоді блузу вибирайте без малюнка. Якщо ви виберете блузу з квітковим або будь-яким іншим малюнком, такий образ буде виглядати безглуздо і дуже помітно.

І пам’ятайте, у образі повинен бути присутнім граничний мінімалізм. Стилісти не рекомендують намагатися доповнити леопардовий принт зайвими деталями: відмовтеся від бахроми, каменів, вишивки. Тільки однотонні блузи, футболки, штани, сумки та взуття.

Джерело

Поділись


Новини партнерів