Скоро похолодання: ТОП-5 трендів в одязі, які будуть в моді цієї осені

Кінець літа це чудова можливість ознайомитись з новими трендами в модній індустрії. Якщо ви вже готові оновлювати свій осінній гардероб, тоді вам потрібно знати, що буде в моді восени 2018 року.

Плісирована спідниця. Цієї осені стилісти рекомендують звернути увагу на плісировані спідниці міді-довжини. Такий фасон спідниці вигідно буде виглядати з пальто, черевиками і чобітками. На відміну від інших спідниць, плісирована підходить буквально під будь-який стиль: casual, діловий або повсякденний.

Шовкова хустина. Якщо ви не знаєте, чим доповнити свій осінній образ, тоді озбройтеся шовковою хустиною. Вибирайте на осінь хустку яскравих відтінків. Різні малюнки на хустці також вітаються!

Штучне хутро. У 2018 році на заміну натурального хутра прийшло штучне. І виглядає воно, до речі, набагато краще натурального! Цієї осені стилісти рекомендують вибирати короткі фасони шуб яскравих відтінків: помаранчеві, фіолетові, рожеві або зелені.

Вільні штани. Цієї осені ви можете забути про скінні, адже на заміну прийшли вільні моделі. На прохолодний сезон вибирайте брюки-кюлоти, із завищеною талією і класичні варіанти прямих брюк, брюки-палаццо і брюки-кльош.

Кейп. Якщо ви шукаєте модне пальто на осінь, тоді придивіться до нового і дуже стильного фасону – кейп. Це рівна накидка з кашеміру зі спеціальними вирізами для рук, замість рукавів. Носіть кейп восени з ботфортами, високими чобітками, об’ємними светрами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів