Бохо – богемний стиль для розкішних модниць

Етнічний, багатошаровий, фактурний, різноманітний і вільний – стиль бохо завойовує все більше сердець. Зараз цей напрямок в модній індустрії переживає другу молодість. Ще б пак! Адже таке розмаїття фактур, натуральних тканин і абсолютна свобода поєднань не можуть не приваблювати.

БОГЕМНИЙ СТИЛЬ

Багатошаровість

Сміливо одягай жилет поверх топа, оверсайз светр разом з майкою і спідницею в підлогу, не забудь про зручні черевики або сандалі, і обов’язково доповни свій образ аксесуарами ручної роботи з натуральних матеріалів або каменів – все це бохо!

Фактура

Стиль бохо має на увазі поєднання тканин абсолютно різноманітної фактури і кольорів. М’ята бавовна, льон, бахрома, мережива, в’язане полотно, шорсткі і стерті тканини – все це прекрасно виглядає не тільки на подіумах. Одяг в стилі бохо хочеться нескінченно мацати і погладжувати руками.

Оборки, драпірування і защипи

Навіть найбільш прості, здавалося б, матеріали набувають особливої розкоші, якщо використовувати подібні види обробки. Всілякі рюші, волани і складки надають образу фактурності і нескінченної легкості. Адже стиль бохо – це самовираження через деталі.

Хендмейд

Модниці віддають перевагу тільки ексклюзивним речам ручної роботи. Таким же повинен бути образ в стилі бохо – єдиним і неповторним. Обов’язково доповніть образ аксесуарами ручної роботи з природних матеріалів: срібло, мідь, натуральні камені. Дуже стильно виглядають солом’яні капелюшки та сумки незвичайної форми.

Сучасний стиль бохо – це зручний і практичний одяг, який здатний запросто розкрити характер власниці. Головне, не переборщити з деталями!

Поділись


Новини партнерів