Стилісти назвали наймодніше взуття цього літнього сезону

Ще не визначилися з взуттям на літо? Тоді ми встигнемо вам повідомити, що наймоднішим взуттям стилісти назвали саме еспадрільї. Таке взуття стало найбільш затребуваним за рахунок своєї практичності і універсальності: ви можете їх носити на роботу, на різного роду заходи і вечірки, ходити на пляж або на прогулянки з подругами.

У цьому сезоні стилісти пропонують носити еспадрільї на танкетці, на стійкому каблуці або на низькій підошві. Варіантів цього модного взуття дуже багато: з замшею або зі шкіри, з натуральних матеріалів. У 2018 році варто носити еспадрільї з речами з деніму. Таке взуття добре буде виглядати як з сукнею, так і з короткими джинсовими шортами або спідницею.

Для створення романтичного образу носіть еспадрільї з легкими і повітряними сукнями: чайна сукня, сукня-сарафан і інші жіночні моделі. Не менш модно виглядатимуть еспадрільї зі стильними комбінезонами. Але не забувайте і про аксесуари. Щоб образ вийшов завершеним, додайте до свого вбрання еспадрільї, солом’яну сумку і крислатий капелюх.

Джерело

Поділись


Новини партнерів