Яскравість, свіжість, комфорт та інші актуальні тренди літнього гардеробу

Забудь про незручні вузькі джинси-скіні і високі підбори – цього літа в моді вільні брюки-палаццо і легкі сукні всіх кольорів веселки. Загалом, все, що асоціюється зі свіжістю і комфортом. Що ще? Читай в нашому матеріалі.

Яскравість

Один з головних трендів наступаючого літа – яскраві, флуоресцентні кольори. Від насиченої фуксії до неонового зеленого, як на міланських і паризьких подіумах. Щоб не виглядати надто вже екстравагантно, не варто додавати до образу більше однієї яскравої речі, також слід «приглушувати» її бежевими аксесуарами і взуттям. Білий і чорний тільки підкреслять яскравість речі.

Прозорість

Модні цього літа прозорі речі можуть бути виконані з пластику (особливу увагу радимо звернути на взуття з пластиковими вставками або футуристичні аксесуари), тонку сітку, тканини або мережива – вибір за тобою. Головне, не показувати зайвого і заздалегідь потурбуватися про купівлю високих корсетних шортиків, закритого бра або боді.

Бахрома

Разом з сезоном музичних фестивалів повертається і мода на бохо-шик і Дикий Захід: вільні сукні в квіточку, козаки і бахрома. Цього літа головне – бахрома. Гіпертрофовано довга, на куртках і сумках, на спідницях і жакетах – словом, скрізь. Щоб випадково не переборщити, звертай особливу увагу на речі з негустою бахромою в один ряд.

Шовк і атлас

М’які, приємні тілу натуральні тканини знову в моді, і це не може не радувати. Дизайнери радять робити ставку на вільні, красиво драпіровані речі – те, що потрібно, щоб створити по-справжньому літній настрій. Шовкові сукні та спідниці можуть бути однотонними, прикрашеними вишивкою або принтами – вирішувати тобі.

Широкі спідниці і сукні

Взагалі, широкі спідниці та сукні, неважливо з чого, – самі по собі тренд. Мода на вільний силует залишиться з нами надовго, так що ти сміливо можеш купувати не одну, а кілька суконь: оздоблених дрібними квітами, шовкових, яскраво-червоних або неоново-зелених. А можеш не купувати нічого – готові посперечатися, в надрах твого гардероба знайдеться який-небудь легкий широкий наряд. Головне, придумай, як його освіжити. За «свіжість» образу в цьому сезоні відповідає мінімалістичне червоне або біле взуття або туфлі на модному каблуці-чарочці.

Поділись


Новини партнерів