Топ – п’ять гарячих образів для літнього сезону

Багато хто чекає і любить літо за те, що цей сезон дозволяє носити мінімум одягу і дає можливість не сильно заморочуватися над своїми щоденними образами. Безумовно, коли спека наздоганяє, вже не до моди, тому деякі дівчата вважають, що шорти і шльопанці – це єдині дві речі, які потрібно придбати до гарячого сезону.

Але ми не підтримуємо таку думку, і готові довести, що навіть влітку можна залишатися стильною і виглядати модно. Взявши за основу базові літні речі – джинсові шорти, білі штани, сукні і комбінезон, ми розповімо тобі, як створити з ними гідні outfits на кожен день.

Джинсові шорти

Ми не сумніваємося, що як мінімум одна пара шорт в твоїй шафі обов’язково знайдеться. Ну, а якщо немає, то цю деталь гардеробу все ж варто придбати до початку спекотного сезону.

Якщо ти будеш вибирати для себе тільки відповідний варіант, то, будь ласка, забудь про занадто короткі шорти, які із задоволенням виставлять твою «п’яту точку» напоказ. Навіть якщо ти активно готувала її до літа і тобі є що показати, прибережи цю демонстрацію для більш підходящих локацій – пляжу або заміського клубу.

Щоб шорти виглядали гармонійно і зі смаком, ти сміливо можеш доповнити комплект сорочкою в українському стилі і солом’яним капелюхом, яка нині вважається одним з головних трендів літнього сезону. Для такого образу вибирай «вишиванку» з натуральних, лляних тканин, і навіть, якщо вона буде з рукавом, то це дозволить тобі не зажаритися під променями гарячого сонця.

Білі штани

Незважаючи на те, що білий колір не притягує до себе сонячні промені і вважається найбільш підходящим для спекотних літніх буднів, віддавати перевагу все ж варто штанам з котону, аніж з джинсових тканин. Втім, в розпал літнього сезону можна постаратися знайти полегшену модель штанів навіть з деніму.

Щоб твій look з білими брюками привернув до себе більше уваги ми пропонуємо тобі обіграти добре знайомий варіант шкільної форми «чорний низ білий верх». Різниця тільки в тому, що в нашому випадку за низ відповідатимуть світлі відтінки, а про верх якраз-таки подбають темні. Своєрідний погляд на одвічну класику варто доповнити босоніжками на стійкому квадратному каблуці або мюлями.

Легка сукня

Навіть якщо ти фанатка сукні-футляра, яка максимально щільно облягає на твоїй фігурі і підкреслює її досконалість, в літні дні все ж варто подружитися з більш вільними формами. Не бійся сховатися за об’ємними сарафанами, хоча б з тієї причини, що вони вважаються ультрамодними, і дозволять твоєму тілу дихати, коли на вулиці термометр покаже плюс тридцять.

Легка тканина, оборки, нехитрий принт, пастельні відтінки і солом’яний капелюшок з стрічкою створять справжній міський шик, який ідеально підійде для літніх прогулянок і навіть романтичних вечорів. А як красиво в такому образі ти будеш виглядати на фото, якщо в твоїх руках ще виявиться маленький букетик квітів. Здається, це буде ідеальний look і кадр для твого Instagram.

Сукня максі

Якщо ти дуже любиш довгі сукні, то тут якраз з точністю до навпаки, варто вибирати ті варіанти, які можуть підкреслити фігуру. Розкльошені сарафани на тонких бретелях – це минуле століття, і трохи з нальотом несмаку. Щоб виглядати стильно і сучасно зверни свою увагу на сукні-халати довжини міді.

Легкі, обов’язково під пояс, з популярними квітковими або геометричними принтами такі форми стануть справжнім відкриттям для тебе в цьому сезоні. Це може бути ідеальним варіантом одягу для походу в офіс (банківські співробітники не беруться до уваги) і відповідним нарядом для вечірньої зустрічі з подругами на пару келихів Аперолю. Взувати кеди або ж каблук – це вирішувати тобі!

Комбінезон

Що стосується цієї речі в твоєму літньому гардеробі, то тут все максимально просто. Вибираючи комбінезон, зверни свою увагу на моделі з подовженими штанами розкльошеного крою. Безумовно, ромпери теж вважаються оптимальним варіантом для літнього сезону, але стильну комбінацію все ж варто створювати з брючними фасонами.

Так як комбінезон сам по собі абсолютно самодостатній, доопрацювати образ ти можеш за допомогою взуття та аксесуарів. Ніяких кросівок або кед, однозначно – трендові Мюлі; в руки бери модну сітчасту сумку-авоську або плетені варіанти барабанної форми.

Ось такі п’ять варіантів одягу на кожен день дозволять тобі залишатися стильною у цьому літньому сезоні. Якщо ти визнаєш їх недостатньо модними, то можеш спробувати урізноманітнити за допомогою найактуальнішого головного убору 2018 року – панами. Ми віримо, що у тебе все вийде!

Джерело

Поділись


Новини партнерів