Базове взуття на літо: 4 варіанти на всі випадки життя

Констатуємо: довгоочікуване літо настало (у всякому разі, за календарем – точно). Ми не сумніваємося, що у вас з’явилося безліч невідкладних справ: робота, довгі прогулянки, романтичні зустрічі в кафе, опівнічні танці в улюбленому барі. Для кожної події є своє взуття, але перевзуватися влітку – що гріха таїти – не хочеться (а іноді такої можливості може просто і не бути). Вихід? Базові, але модні варіанти, в яких можна піти і на бенкет; і в офіс, і на вечірку.

Спільно зі стилістами ми підготували чотири різних варіанти, які врятують вас від головного болю, під назвою «що сьогодні взути». Кросівки і кеди, босоніжки, шльопанці і Мюлі – вам залишилося тільки вибрати те взуття, яке вам сподобається.

Кросівки

Про універсальність спортивного взуття вже сказано дуже багато – кеди і кросівки в цьому і не тільки в цьому сезоні поєднують хоч з костюмом в чоловічому стилі, хоч з каскадною сукнею, обвішаною рядами воланів і рюш. Ми радимо носити влітку кеди і кросівки зі шкіри або текстилю – вони дозволять вам зберегти нормальний теплообмін. В іншому ж політ фантазії нічим не обмежений.

Мюлі

Класні легкі туфлі без задника на надзвичайно низьких підборах – відмінний варіант на літо. Їх бонус в тому, що вони виглядають доречно з усіма відомими нарядами: і з довгими брюками палаццо з футболкою, і з джинсами з сорочкою. Хочете носити їх з сукнею? І тут обмежень не існує. Найголовніше при виборі подібного взуття – комфорт при носінні і влучне попадання в розмір: маленькі будуть безбожно натирати, великі – спадати. Заклинаємо: міряйте взуття перед покупкою!

Шльопанці

Можливо, універсальність цього взуття – питання, яке ще тільки належить вирішити, однак деякі моделі цілком можуть відповідати всім завданням у вашому денному розкладі. Якщо на роботі суворого дрес-коду немає, а ви відчуваєте в собі потенціал модного стиліста, можна спробувати поєднувати шльопанці і шкарпетки. Наважившись на це, майте на увазі: поєднання спрацює в тому випадку, якщо шкарпетки не будуть зливатися з взуттям за кольором. Такий тандем – доволі смілива модна заява: навіщо, власне, ви носите їх разом, якщо прагнете зробити їх непомітними для оточуючих?

Босоніжки на стійкому каблуці

Шпильки і взагалі будь-які нестійкі підбори – не найактуальніше взуття цього літа. Жертвувати власним комфортом на догоду моді – моветон, тому ми радимо придивитися до босоніжок на стійкому каблуці. Він може бути будь-якої форми: стовпчик, цеглинка або навіть ультрамодна крихітна «чарочка». Головне – це комфорт, який вам не подарують навіть «зручні» шпильки (хоча ми-то з вами розуміємо, як абсурдно звучить цей вислів).

Поділись


Новини партнерів