Як носити білі джинси влітку: 15 модних ідей

Джинси вже давно стали невід’ємною частиною жіночого гардеробу. Щоб урізноманітнити влітку свій стиль і образ в цілому, стилісти пропонують звернути увагу на джинси білого кольору. Білі джинси стануть прекрасною базою для будь-якого наряду і відмінно впишуться в будь-який стиль.

Але багато жінок не вибирають білі джинси з тієї причини, що вони повнять. Правильний фасон не тільки зможе зробити вас стрункішими, але і додасть образу якусь родзинку.

Перед тим як купувати білі джинси, вам потрібно знайти ту модель, яка ідеально підійде під вашу фігуру. Якщо у вас повні стегна, тоді придивіться до прямих джинсів із завищеною талією. Для худеньких жінок стилісти рекомендують вибирати білі джинси-скіні. Якщо у вас кругла форма фігури, тоді ваш варіант – джинси-кльош.

Цього літа стилісти рекомендують носити білі джинси total white чином. Вибирайте модну блузку, топ, футболку або світшоти білого кольору. Такий образ буде виглядати свіжо і дуже яскраво.

Також білі джинси добре поєднуються зі спортивним стилем. Сміливо носіть такі джинси з пуловерами і кросівками – відмінний варіант для прогулянки за містом. А ось якщо ви зібралися на захід або в офіс, тоді одягніть білі джинси з пастельними відтінками. Зверніть увагу на ліловий, ніжно-рожевий, блакитний і бежевий відтінки.

Щоб відчувати себе максимально комфортно влітку стилісти пропонують носити білі джинси з об’ємними нарядами: блузи, сорочки, футболки. До речі, не відмовляйтеся від рюшів і воланів – вони добре підходять під такий фасон джинсів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів